csütörtök, március 28Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Közpo nt meseszínháza

 

 

From: Kosler Kitti ka. [mailto:kosler.kitti@mil.hu]
Sent: Thursday, April 27, 2017 11:30 AM
Subject: Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központ meseszínháza

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Szeretném figyelmébe ajánlani a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központ májusi gyermekeknek szóló színházi rendezvényét.

 

Üdvözlettel:

Kosler Kitti

 

2017. május 18. csütörtök 11 óra

STEFÁNIA MESESZÍNHÁZ

Csipkerózsika

a Turay Ida Színház előadásában


Talán nincs is a világon olyan gyermek, aki ne ismerné Csipkerózsika szívet gyönyörködtető történetét, melyet egy francia meseíró, Charles Perrault írt le először, az 1600-as évek végén.

A kis hercegnőt születésekor átokkal sújtja egy gonosz boszorkány: mielőtt nagykorú lesz a lány, egy mérgezett tű szúrása végez vele. A jószívű tündérek mindent elkövetnek, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába. Csipkerózsika 100 éves álomba szenderül, amelyből csak egy herceg szerelmes csókja ébresztheti fel. A mesét klasszikus díszlettel és jelmezekkel álmodta újra a Turay Ida Színház és komolyzenével, többek között Csajkovszkij: Csipkerózsika című balettjének dallamaival varázsolják feledhetetlen élménnyé az előadást.

Csipkerózsika: Rárósi Anita

Király: Zsolnay András

Királynő: Borbély Krisztina

Királynő: Pásztor Máté

Szakácsnő: Nyírő Bea

Udvari bolond: Faggyas Alexandra

Kukta: Király Kitti

Továbbá:

tündérek, szolgák, öregasszony

Rendező: Nyírő Bea

 

Helyszín: Színházterem

Belépő:1500 Ft

Csoportos belépő: 1200 Ft

„Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga kizárólag a címzettnek szól. Ha nem Ön az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mailben haladéktalanul értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszerből. Ha nem Ön az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie, nyilvánosságra hoznia, vagy azzal más módon visszaélnie. Az üzenet és annak csatolmánya(i) a HM biztonsági rendszere által a küldés során vírusellenőrzésen estek át, azonban ez nem jelent garanciát arra vonatkozóan, hogy az üzenet nem tartalmaz kártékony programkódokat. Az ilyen jellegű fertőzésből fakadó meghibásodásokért vagy hibás működésért sem az üzenet küldője, sem a levelező rendszer üzemeltetője és tulajdonosa nem vállal felelősséget. Védje a környezetet! Kérjük, hogy csak abban az esetben nyomtassa ki a levelet, vagy bármely csatolmányát, amennyiben az feltétlenül szükséges!”

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or the entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this email by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited. This message and its attachment(s) are virus-scanned by the MoD’s virus protection system, but this does not guarantee that the message is free from harmful programme code. The operator of the mailing system and its owner do not take responsibiliy for any malfunction related to this type of infection. Protect your environment! Please think about environmental responsibilities and only print the email and its attachment(s) if it is essential.

« Ce message ainsi que du ou des fichiers qui y sont joints sont destinés à l’usage exclusifs du destinataire. Si vous n’êtes pas le destinataire, veuillez en informer immédiatement, par téléphone ou par courriel, l’expéditeur du message et de détruire le courriel ainsi que le ou les fichiers qui y sont joints. Si vous n’êtes pas le destinataire visé, vous n’avez aucun droit de copier et d’enregistrer ce message, de diffuser et de publier son contenu ou de l’utiliser de façon illicite. Le message et les fichiers qui y sont joints ont été contrôlés lors de l’envoi par le système de sécurité du Ministère de la Défense ce qui ne garantie pas que le message soit exempte de codes nuisibles. L’expéditeur ainsi que l’opérateur et le propriétaire de système déclinent toute responsabilité en cas de panne ou dysfonctionnement dus à de telles contaminations. Pensez à l’environnement. N’imprimer ce courriel ou les documents joints que si vous en avez vraiment besoin! »