péntek, április 19Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Az erdei vándortáborokkal mindenki nyer!

 

 

From: Országos Erdészeti Egyesület [mailto:info@erdeivandor.hu]
Sent: Tuesday, May 23, 2017 2:23 PM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Az erdei vándortáborokkal mindenki nyer!

 

A képet a feladó eltávolította. OEE

 Tisztelt Pedagógusok!

 

Amint talán már Önök is értesültek róla, a magyar kormány támogatásával idén elindul a Vándortábor program, amely régi hagyományokat elevenít fel, egyben új lehetőséget nyújt a hazai diákok számára, akik erdei és vízitúrázás közben fedezhetik fel Magyarország természeti és kulturális értékeit. A hegyek, völgyek és folyók legszebb szegleteit feltáró, változatos túrák a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében, együttműködésében valósulnak meg.

 

Az Erdei Vándortáborok esetében 5 útvonalon, a Mátrában, a Börzsönyben, a Pilisben, a Bakonyban és a Mecsekben, 2017. július 1. és augusztus 20. között zajlik a táboroztatás. Minden útvonalon 6 éjszakát és 7 napot töltenek majd el a csoportok. A szállást és napi háromszori étkezést tartalmazó részvételi díj fejenként 22 000 forint. A vándortáborok lebonyolításában résztvevő pedagógusok a táborok időtartama alatt napi bruttó 10 000 forintnyi táborvezetési díjban részesülnek.

 

Arra kérjük Önöket, már idén szervezzenek minél többen, minél több Erdei Vándortábort, mert ezzel minden résztvevő nyer.

 

A képet a feladó eltávolította.

Nyernek a gyerekek, mert a 7 napos vándortáborok során Magyarország legizgalmasabb természeti tájait ismerik meg!

A képet a feladó eltávolította.

Nyernek a szülők, mert a vándortáborok szállást, ellátást és programokat tartalmazó teljes költsége fejenként 22 ezer forint, ami az egyik legjobb nyári ajánlat!

A képet a feladó eltávolította.

Nyernek a szervező pedagógusok is, mert az idén Erdei Vándortábort szervező pedagógusok között az Országos Erdészeti Egyesület szeptember elején 3 db, 150-150 ezer forint értékű Decathlon ajándékkártyát sorsol ki!

 

A vándortáborokkal kapcsolatos információkat és a jelentkezéshez szükséges online pályázati űrlapot megtalálják a www.vandortabor2017.hu honlapon!

 

Kérjük, hogy a június 19-ig, a vándortáborokra való jelentkezés határidejéig hátralévő szűk egy hónapban szervezzenek vándortábort, jelentkezzenek, járuljanak hozzá, hogy nyerjenek a gyerekek és a szülők, és nyerjék meg Önök is a nagy értékű ajándékkártyákat!

 

A szervezés megkönnyítése érdekében az alábbi szövegkapcsolóra kattintva tölthető le nyomdai felbontásban az erdei vándortáborok tájékoztató plakátja.

 

Üdvözlettel:

Országos Erdészeti Egyesület

az erdei vándortáborok szervezője

info@erdeivandor.hu

www.erdeivandor.hu 

 

A képet a feladó eltávolította. OEE

 

Ezt az email-t a velünk kapcsolatban álló intézményeknek küldtük ki.

Országos Erdészeti Egyesület
1021 Budapest, Budakeszi út 91.
Tel: +36(1)201-6293

A képet a feladó eltávolította. Workmanager CRM Rendszer

A listáról való végleges leiratkozáshoz kattintson az alábbi hivatkozásra: leiratkozás