csütörtök, április 18Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Mária Rádió Hírlevél <<>>

 

 

From: Mária Rádió [mailto:hirlevelek@mariaradio.hu]
Sent: Friday, May 12, 2017 4:32 AM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Mária Rádió Hírlevél <<< 2017-05-11 >>>

 

 

Ha nem megfelelően jelenik meg hírlevelünk olvassa online..

 

 

 

 

2017. április 12.

 

Húsvéti idő 4. hét

Szent pongrác

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. MR fc

A képet a feladó eltávolította. MR tw

 

 

 

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. Mária Rádió Magyarország

 

 

A lélek hangja

 

 

 

 

Ajka FM 93.2

Cegléd FM 88.3

Celldömölk FM 92.5

Dabas FM 97.5

Dömös FM 104.9

 

 

Esztergom FM 97.4

Gyál FM 98.9

Komárom FM 88.3

Budapest FM 88.8

Monor FM 106.3

Mór FM 92.9

 

 

Pápa FM 90.8

Pécel FM 91.7

Piliscsaba FM 104.2

Sárvár FM 95.2

Telkibánya FM 100.6

 

 

 

Várpalota FM 90.0

Veszprém FM 95.1

Zalaegerszeg FM 102.5 (kábelen)

Online Rádióhallgatás

 

 

 

 

Mária Rádió

 

Hírlevél

 

 

 

 

Kedves igazgato@neriiskola.hu!

 

Kérjük támogassa a Mária Rádiót adója 1%-ával!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogassa a Mária Rádiót adója 1%-ával!

Ha szeretné adójának második 1 százalék, un. civil 1% felajánlását megtenni, és ennek vonatkozásában a Mária Rádió Közhasznú Egyesületre, mint kedvezményezettre gondolt a felajánlás megtételének módjáról IDE KATTINTVA tud tájékozódni! Az 1 százalék, amit felajánlás révén kaphatunk, Önnek nem kerül pénzébe, ha azonban nem rendelkezik róla, akkor az államnál marad. Hálásan köszönjük támogatását! 

Az adószámunk: 19385226-1-19

„A Mária Rádió egy szelíd gyertya, tehát nem avatkozik bele a mindennapos küzdelmekbe, de mégiscsak sokkal többet tud adni. A Mária Rádió fényt gyújt az emberek szívében. Társadalmunkban is ilyen módon tud, fontos szolgálatot tenni. Az is egy szép dolog a rádióban, hogy millió dolog születik belőle: a Mária út, a zarándoklatok, a Szent István ünnepnek az élővé tétele, tehát annyi minden gyümölcse van, amire nem is számítottunk, amikor a rádiót elindítottuk. Egy gyönyörű eszköze, útja az Úristennek arra, hogy szíveket megérintsen, megszólítson. A Mária Rádió abban is segít, hogy élő, hiteles emberi hangok, életsorsok, tanúságtételek által sok ember rácsodálkozik a hitnek az erejére, szépségére.

Isten áldja meg mindazokat, akik a szeretetükkel, adományokkal, imádságokkal a Rádió közösségét segítik.”

Székely János püspök

a Mária Rádió védnöke

 

24 óra a Mariathonért

 

 

  

 

Mariathon

 

 

 

 

A délvidéki és felvidéki Mária Rádiók megsegítéséért gyűjt adományt az erdélyi és magyarországi Mária Rádió május 18-a és 20-a között. A határon túli magyar nyelvű Mária Rádiók a magyarság önazonosságát és hitéletét erősítik. Felvidéken és Délvidéken a Mária Rádió rendkívül nehéz körülmények között működik, segítségre szorul.

Ezt megelőzően a 24 óra a Mariathonért elnevezéssel 24 órás szentségimádást tart a négy magyar nyelvű Mária Rádió a sikeres adománygyűjtésért, a délvidéki és felvidéki magyar nyelvű Mária Rádiók fennmaradásáért, fejlődéséért, valamint mindazokért, akik a délvidéki és felvidéki rádiók fennmaradását akár imájukkal, akár önkéntes szolgálataikkal vagy adományaikkal elősegítik. A 24 órás szentségimádásra május 17-én kerül sor. 

Az egész Kárpát-medencét átfogó szentségimádás során a magyar nyelvű Mária Rádiók önkéntesei a 2020-ban Budapesten megrendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus sikeréért is imádkoznak, valamint azért, hogy egyre több emberben elmélyüljön az Oltáriszentség megismerése és tisztelete.
A Mária Rádió budapesti adása negyedóránként kapcsol egy-egy imádkozó közösséget a magyar nyelvű Mária Rádiók kápolnáiból. 

Aki Budapest közelében él és megteheti, jöjjön el személyesen is a Mária Rádió Gogol utcai kápolnájába, a 24 órás szentségimádásra május 17-én.

 

Szent László ünnepe

 

 

 

 

 

Szent László-év

 

 

 

 

Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek úr vasárnap délelőtt 10.00 órától ünnepi szentmisét mutat be Nagyváradon a Szent László székesegyházban a Szent László Év kapcsán. A Mária Rádió az ünnepi szentmisét élő adásban közvetíti, ezt megelőzően az erdélyi Mária Rádió összeállítását hallhatják Szent Lászlóról.

 

 

 

Szentmise Fatimából

100 évvel ezelőtt jelent meg a Szűzanya három pásztorgyereknek csodálatos körülmények között a portugáliai Fatimában. Ferenc pápa ennek örömére hálaadó szentmisét mutat be a jelenések helyszínén május 13-án szombaton 11:00-tól. A szentmisét a Mária Rádió élő adásban közvetíti. A nap folyamán számos műsort hallhatnak Fatimáról.

Zarándoklás napja a Mária Rádióban

 

Zarándok hagyományokról, a zarándoklás lelkületéről, Mária-kegyhelyekről tart tematikus napot a Mária Rádió május 12-én pénteken. Az érdeklődők megismerkedhetnek a gyalogos zarándoklás nehézségeivel és szépségeivel, a közeljövőben szervezendő buszos zarándoklatokkal, valamint a futó- illetve kenus zarándoklatokkal és a családosoknak szóló lehetőségekkel. Zarándoklás tematikus nap a Mária Rádióban a Mária Út munkatársaival!

 

Új hanganyagok honlapunkon!

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. Mária Rádió 

 

 

 

 

 

A Mária Rádió podcast anyagai a www.mariaradio.hu honlapon az Imák, Versek, Életvezetés, Tanítások és Gyerekeknek menüpontokban találhatóak. A hanganyagok egyaránt hallgathatóak számítógépen és okostelefonon keresztül is. Az Életvezetésen belül többek között olyan fontos témakörök találhatóak, mint ismert és kevésbé ismert emberek tanúságtételei, hit, házasság, család, gyászfeldolgozás, betegség, gyógyulás és életvédelem.

A podcast tartalmaink a honlapon kívül is megtalálhatóak, ahol mindig a legfrissebb tartalmakkal találkozhatnak. Aki szeretne témától függetlenül podcast tartalmakat hallgatni IDE KATTINTVA teheti meg. 

 

Veled vagyok

 

 

 

 

Veled vagyok

 

 

 

 

Veled vagyok címmel jelent meg a Prontvai Vera által szavalt istenes verseket tartalmazó CD, mely hallgatóink legközkedveltebb verseit tartalmazza. 

A CD több Reményik- és Sík Sándor-verset tartalmaz, de megtalálható rajta Papp Lajos Az én Miatyánkom c. alkotása is, valamint a gyógyulásért való ima. 

Mivel a CD nem kerül kereskedelmi forgalomba, meghatározott ára nincs, adományokat viszont szeretettel fogadunk a Mária Rádió számára. A CD megrendelhető telefonon a 06 1 373 07 01-es telefonszámon, valamint IDE KATTINTVA!

 

Mária Rádió villamos

 

 

 

 

Mária Rádió villamos

 

 

 

 

Tavaly júniusban szólalt meg a Mária Rádió újra Budapesten, az FM 88.8-as frekvencián! Szeretnénk, hogy ennek örömére a fővárosban is minél többekhez eljusson a lélek hangja! A Mária Rádió nyugalommal, békével és szeretettel szeretné megtölteni a Budapesten közlekedők szívét is. Budapest egyik legforgalmasabb útvonala a Széll Kálmán tértől a Nagykörúton keresztül Újbudáig közlekedő 4-es 6-os villamos vonala. Segítségeteket szeretnénk kérni ahhoz, hogy ezen a vonalon egy hónapon keresztül közlekedhessen a Mária Rádió villamos! Szeretnénk egy villamos oldalán hirdetni a Mária Rádiót. Azonban ennek ára közel 3 millió forint. Kérjük támogatásotokat, hogy minél többen rátaláljanak a békére és harmóniára a sokszor zűrzavarral és feszültségekkel teli világunkban!

A célzott adományt bankszámla számunkra tudjátok utalni:

Mária Rádió Közhasznú Egyesület
10918001-00000069-12310000

A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: „Mária Rádió villamos”.

Nagylelkű adományaitokat hálásan köszönjük! Az átutalás módjairól bővebb információk IDE KATTINTVA olvashatók! 

 

Gyermek rózsafüzér a Mária Rádióban

 

 

 

 

Rózsafüzér

 

 

 

 

Pedagógusokat, hitoktatókat hívunk szeretettel, hogy gyermekcsoportokkal csatlakozzanak a Mária Rádió nagy családjához, s imádkozzanak akár az iskolában, akár a Mária Rádió szerkesztőségének kápolnájában élő adásban!

Megannyi szülő és nagyszülő kér a rádióban nap, mint nap imát családjáért, unokáiért, dédunokáiért. Milyen szép lenne, ha a gyermekek meghálálhatnák szüleik imáját, s együtt imádkozhatnának ők is nagyszüleikért, szüleikért, jövőjükért s a rádióba érkező különböző imaszándékokért.

A nagyszülők rózsafüzérei féltve őrzött kincsként öröklődnek generációkról generációkra. Azonban nem csak a tárgyakkal, hanem magával az imával is őriznünk kell a rózsafüzér jelentőségét, értékét. Kérjük a kedves pedagógusokat, hittan tanárokat, segítsenek nekünk abban, hogy megteljen a Mária Rádió kápolnája, s műsora imádkozó gyermeki hangokkal, a hallgatók szíve pedig örömmel, hálával!

„Mennyire megváltozna a világ, ha egymillió gyerek imádkozná a rózsafüzért!”

/Pietrelcinai Szent Pio/

Imádkozzunk együtt egy jobb világért! A gyermek imacsoportok jelentkezhetnek Siklósi Bernadettnél, a 06 30 345 8369-as telefonszámon, vagy a siklosi.bernadett@mariaradio.hu e-mail címen.

 

Adatok Módosítása  |  Leiratkozás

(Adatai módosítását vagy leiratkozási szándékát a következő email címen is megteheti: hirlevelek@mariaradio.hu .)

 

 

 

Mária Rádió Magyarország

 1133 Budapest, Gogol u. 28. 

szerkesztőség (06-1) 373-0701

 

 

élő adás (06-1) 374-0904

 Fax: (06-1) 354-1706 

 www.mariaradio.hu 

info@mariaradio.hu

 

 

 

Mária Rádió Közhasznú Egyesület számlaszáma:

10918001-00000069-12310000

 

 

Mária Rádió Közhasznú Egyesület Fejlesztési számlaszáma:

10918001-00000069-12310017

 

 

 

 

© Mária Rádió Magyarország 2011-2017

Vissza a lap tetejére

 

Ezt a levelet azért kapta, mert honlapunkon feliratkozott hírlevelünkre! Ha a jövőben nem szeretne további hírlevelet kapni tőlünk, kérjük, kattintson a leiratkozás gombra.

 

A jövőben a Mária Rádió-tól kapott levelei biztosan a bejövő levelei közé és nem a „levélszemetek” közé érkeznek, ha a hirlevelek@mariaradio.hu e-mail címet vagy felveszi a címlistájába, vagy az engedélyezett címek közé helyezi.

 

 

A képet a feladó eltávolította.