csütörtök, április 25Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Térlátás és logika fejlesztése

 

 

From: Lipócziné Ági Játékfarm [mailto:lipoczi.agi@jatekfarm.hu]
Sent: Wednesday, May 24, 2017 9:28 AM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Térlátás és logika fejlesztése

 

Kedves Intézményvezető!

Fogadja szeretettel ajánlóinkat, mellyel célunk, hogy az esetlegesen nem ismert fejlesztőjátékokat és társasjátékokat bemutassam.

Csodapalota:


A Csodapalota Zubály Sándor térlátást fejlesztő játéka. Az aprócska tündérek mindenhol csodálatos palotákat építenek. A bokrok alján, a fák tövében, a magas fű között bukkanhatsz rájuk, ha elég szemfüles vagy. Ez köztudott. Azonban most rajtad van a sor, hogy kipróbáld, milyen ügyes építőmester vagy! Akár a barátaiddal játszol, akár egyedül, mindenképpen tudásod legjavát kell adnod, ha jó eredményt akarsz elérni. A játék négy szinten, egyre nehezedő építőmesteri feladványokat tartalmaz, amiket egyedül vagy másokkal versenyezve is megépíthetünk a különböző méretű, színes faelemekből. Emellett lehetőségünk van csapatjátékra is, melyben a gyorsabban elkészülő építész páros szerezhet pontot, amennyiben helyesen is oldotta meg a feladatot, nem csak a leghamarabb. Csodapalotákat már a legkisebbek is építhetnek, azonban a harmadik és negyedik szintű feladványok már a felnőtteknek is igen komoly kihívást rejtenek. szközök nagy választékban! Bogárvizsgálók, nagyítók, távcsövek, megfigyelő eszközök, periszkópok, giroszkópok, mikroszkópok kedvező áron. Minden ami egy tavaszi kalandhoz szükséges lehet. Nézd meg a teljes választékot!

https://www.jatekfarm.hu/csodapalota

Az egyik legismertebb Smart Games: Castle Logix

A gyerekek nagy kedvence a Castle Logix, ami egyszemélyes logikai és ügyességi játék egyben! Izgalmas várépítés 3 éves kortól! Képes vagy-e megfelelőképpen kombinálni a tornyokat a várfallal, megtalálni az egyetlen megoldást, ami a képen látható várat eredményezi? Vigyázz – nem minden torony illik minden falba, és még az egyensúlyra is figyelned kell!

A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a gyakorlott várépítészeket is megizzasztó összetett alaprajzokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet.

48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten!

https://www.jatekfarm.hu/smart-games-tarsasjatek-castle-logix-15831

 

ÚJDONSÁG: 5 éves kortól! Familou – kooperatív kártyajáték

A Familou kooperatív kártyajáték 2-4 játékos részére biztosít izgalmas szórakozást már 5 éves kortól. A játékban 6 különböző állatcsalád tagjai szerepelnek (nagyszülők, szülők és két gyerek), és nekik kell segíteni a játék során újra egymásra találni, mielőtt a farkasok túlerőbe kerülnek. A játékosok kapnak 3-3- lapot, a többi alkotja majd a húzópaklit. A játékosok sorban következnek egymás után, és eldönthetik, hogy melyik akciót választják a kettő közül: új családot kezdenek, vagy folytatnak egy előzőt a szabályok értelmében. Ha nem tudnak egy akciót sem végrehajtani, egy farkast kell felfordítani, 6 felfordított farkasnál pedig a játék véget ér, és a farkasok győznek. A kör végén a játékos húz egy további kártyát, és a következő játékoson a sor. A játék remekül fejleszti az együttműködőkészséget, a logikus gondolkodást, valamint segíti a tervezési készséget és a döntési képességet.

Nagyszerű szórakozás, gyönyörű kivitelezés, izgalmas játékmenet az egész családnak.

Ára: 2650Ft

https://www.jatekfarm.hu/familou-kooperativ-kartyajatek-19116

 

Szállítás már 790Ft tól! 20000Ft felett ingyenes!

Köszönettel:

Lipócziné Ági

A képet a feladó eltávolította.

Van egy Facebook közösségünk, ahol szeretettel várunk: A Játékfarm Facebook oldalán mindig történik valami. Ha csatlakozol hozzánk, elsők között fogsz az akcióinkról, az újdonságainkról, olvashatsz érdekes híreket, de akár beszélgethetsz is hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel. Örülnénk neked, szeretettel várunk.  https://www.facebook.com/jatekfarm.hu/?fref=ts

 

 Az Ön e-mail címét nyilvános e-mail cím adatbázisból kaptuk, vagy web-oldalunkon iratkozott fel. Ha nem szeretne több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: Leiratkozás

A képet a feladó eltávolította. JF OVI 201705 térlátás, logikai fejlesztés