péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Hírlevél – Rendkívüli tanévnyitó kedvezmény a Vígben


Feladó: Vígszínház <hirlevel@vigszinhaz.hu&gt;
Elküldve: 2016. szeptember 1. 16:10
Címzett: Tyukász Tamás
Tárgy: Hírlevél – Rendkívüli tanévnyitó kedvezmény a Vígben

 

HÍRLEVÉL

2016. szeptember 1.

     
 
 
Kedves Barátom!

Egy kedves meglepetéssel készültünk, hogy az első iskolai napokat nagyszerűvé varázsolhassuk a legkisebbeknek. Könnyítse meg gyermekének az iskolakezdést, vágjanak neki együtt az új tanévnek az Óz, a csodák csodája előadásaival! A Vígszínház most rendkívüli tanévnyitó ajándékként 30%-os kedvezményt ad a varázslatos zenés játék szeptember 3-i és 4-i előadásainak jegyeire.

 

Tátott gyerekszájak, csillogó szemek, és szűnni nem akaró tapsvihar. Az Óz, a csodák csodája Kentaur lélegzetelállító díszleteiben, Marton László varázslatos rendezésében igazi ékszerdoboz. A jól ismert történetben Dorothy, Totó kutyus és újdonsült barátaik, a Madárijesztő, a Bádogember és a Gyáva Oroszlán együtt indulnak el a Sárga köves úton, hogy eljussanak Smaragdvárosba és teljesüljön kinek-kinek a maga kívánsága. Az út azonban hosszú, csupa kalanddal és próbatétellel teli. Érdemes csatlakozni Szilágyi Csengéhez, Kútvölgyi Erzsébethez, Hegyi Barbarához és Lukács Sándorhoz, szeptember 3-án 17 órakor és 4-én 11 és 17 órakor útnak indulhatunk mi is.
 
Közösen talán még a Gonosz Nyugati Boszorkányt is legyőzhetjük. Induljon vidáman a tanév és a Vígszínház 121. évada! Miénk a #Grund!
 
Barátsággal,