péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Circus Maximus Supershow

 

 

From: Noémi Blaskó [mailto:conoreg24@gmail.com]
Sent: Tuesday, October 10, 2017 6:32 PM
To: iskola@hermanbp.sulinet.hu; Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;; tanoda@sastanoda.hu; bekecs78@aranyj-bpbe.sulinet.hu; pestujhelyisuli@gmail.com; bp16tancsics@gmail.com; jokai16@jokai16.hu; igazgato@kolozsvariskola.hu; titkarsag.budapest@szbi.hu; iskola@lemhenyi.sulinet.hu; iskola@cinkota23.sulinet.hu; titkarsag@mullergyorgyiskola.hu; info@centi.hu; hosok16@kolcsey.suli.hu; idagazd@t-online.hu; info@szgyaiskola.hu
Subject: Circus Maximus Supershow

 

Tisztelt Iskolavezetőség!

 

Cégünk, a Solstice Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésben valósul meg 2017. október 28-án Budapesten a Papp László Sportarénában a Circus Maximus Supershow  c. előadás, mely az év leglátványosabb cirkuszi show-ja.

 

Most szeretnénk felajánlani minden budapesti általános iskola számára, hogy az ott tanuló diákok 50% csoportos kedvezménnyel vásárolhassanak belépőjegyeket a szuper cirkuszi show-ra.

 

A kedvezményes jegyvásárlási kedvezmény csak csoportos részvétel esetében érvényes, amely minimum 20 megvásárolt jegyet foglal magában.

 

Amennyiben ajánlatunk elnyerte az Önök tetszését és diákjaik érdeklődést mutatnak a csoportos jegyvásárlásra, abban az esetben kérem az igényelt jegyek mennyiségét írásban megküldeni szíveskedjenek az alábbi email címre: conoreg24@gmail.com

 

Kérdés esetén készséggel állunk az Önök rendelkezésére.

 

Tisztelettel:

 

Bródy Krisztina

+36 70 603 33 09

 

Köves Gábor

+36 30 650 03 10

 

Blaskó Noémi

conoreg24@gmail.com

 

Solstice Közhasznú Nonprofit Kft

1138 Budapest, Népfürdő u. 15 / e