péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Kiránduljon a cserkeszőlői modern JURTATÁBORBA!

 

 

From: Jurta Tábor Cserkeszőlő [mailto:jurta@cserkeszolo.hu]
Sent: Monday, April 10, 2017 9:57 AM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Kiránduljon a cserkeszőlői modern JURTATÁBORBA!

 

Tisztelt Tyukász Mihály Tamás Intézményvezető Úr!

Kérem, engedje meg, hogy bemutatkozzam. Gálné Kiscsatári Lídia vagyok, a Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Jurta táborának vezetője. Szeretném szíves figyelmébe ajánlani az általam vezetett modern gyermek és ifjúsági jurtatábort.

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ – mely GYÓGYHELY –  közvetlen szomszédságában, kellemes környezetben várjuk Tisztelt Vendégeinket a 2015. évben átadásra került, CSERKESZŐLŐ Községi Önkormányzat üzemeltetésében lévő egész évben működő, padlófűtéssel rendelkező, 140 fő befogadó képességű szálláshelyre.

Jurták

A komfortos jurtákból álló szállás, kiválóan alkalmas óvodai csoportok, osztálykirándulásokra, edzőtáborokra, erdei táborokra, gólyatáborokra. Baráti társaságoknak és csapatépítő tréningeknek, valamint családoknak nagyszerű szórakozási lehetőséget biztosít.

DSC03266

A közösségi jurtában megvalósításra kerülnek a kézműves foglalkozások, valamint előadások tartására is van lehetőség. A tábor területén 140 személyes étkező áll rendelkezésre, mely projektorral felszerelt, ezért több funkciós lehetőségeket is rejt.

DSC06562

Rendkívül kedvező áraink, tartalmazzák a szállást, étkezést és a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ minden üzemelő medencéjének használatát, valamint a sószoba használatát is! Teljes és félpanziós ellátás esetén is – házi orvostól hozott beutaló esetén – napi 25 perces csoportos száraz tornát biztosítunk szakképzett gyógytornász vezetésével, melyet teljesen ingyenesen biztosítunk.

Kérem Önt, hogy nézze meg a www.cserkejurtatabor.hu weboldalunkat és amennyiben elnyerte tetszését, akkor kérem kollégáinak is továbbítsa az információkat.

Felmerülő kérdések esetén szívesen állok rendelkezésére.

 

Üdvözlettel:

 

Gálné Kiscsatári Lídia
Jurtatábor vezető

Cserkeszőlő Községi Önkormányzat
JURTATÁBOR
5465 Cserkeszőlő, Nyaraló utca 2.
Tel.: +36 70 434 1848

e-mail: jurta@cserkeszolo.hu

honlap: www.cserkejurtatabor.hu