péntek, április 19Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Fantasztikus csomagajánlatokkal várja Kősz eg és az Írottkő Natúrpark az osztálykirándulásokat!

 

 

From: Írottkő Natúrpark [mailto:irottko.naturpark@gmail.com]
Sent: Wednesday, April 5, 2017 3:49 PM
To: info@szgyaiskola.hu; iskola@hermanbp.sulinet.hu; iskola@cinkota23.sulinet.hu; info@centi.hu; iskola@lemhenyi.sulinet.hu; hosok16@kolcsey.suli.hu; tanoda@sastanoda.hu; jokai16@jokai16.hu; idagazd@t-online.hu; Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;; bpg@bpg.hu; diadal43@gmail.com; kossuthiskolarakoskert@gmail.com; gregor@gregor.sulinet.hu; iskola@czimra.sulinet.hu; sugariskola@gmail.com; zrinyim@zrinyi.net; sarkadinagy@ujlak.com; igazgato@palapostol-bp.sulinet.hu; imreiady@gmail.com
Subject: Fwd: Fantasztikus csomagajánlatokkal várja Kőszeg és az Írottkő Natúrpark az osztálykirándulásokat!

 

#kirándulunk/

 

Fantasztikus csomagajánlatokkal várja Kőszeg és az Írottkő Natúrpark az osztálykirándulásokat!

 

Örökmozgók a diákok? Nehéz lekötni a figyelmüket az iskola falai között? Igazi életre szóló élményt szeretne szerezni osztályának?

 

#kirándulunk címen Kőszeg és az Írottkő Natúrpark visszautasíthatatlan csomagajánlatokat kínál osztálykirándulások-diákcsoportok számára.

 

A Natúrpark területén összesen 8, egyenként 30-200 fős diákcsoportok fogadására alkalmas szálláshely (diákszálló, kollégium, panzió) várja a kalandra mindig éhes társaságokat. Különlegesen a diákság igényeinek megfelelően kialakított programjainkat saját kedvük szerint kombinálhatják: kezdetnek egy igazán izgalmas Kőszegi Kulturális Kincskereső, de erdei iskolától a városnézésig, múzeumlátogatástól a kalandparkig, túrázásától az akciófilmbe illő toronymászásig rendkívül sok lehetőség közül válogathatnak!

 

Kőszegen minden kalandor megtalálja számítását. A kedvezményes csomagárakba ellátást is építhetünk (előre egyeztethető menükkel, akár gyógynövény-és teakóstolással), hogy ezzel se kelljen Önöknek dolgozniuk. A mindig varázslatos Kőszeghegyalján a programok nagy része is időjárástól-évszaktól függetlenül garantált. Mellékelt ajánlatok Önöket is meggyőzik, a részletes böngészést követően pedig már el is kezdhetik legújabb kirándulásuk összeállítását.

További információ: Írottkő Natúrparkért Egyesület, Tourinform Iroda 
9730 Kőszeg, Fő tér 2.
Tel.: 06 94/ 563-120 E-mail: ine@t-online.huirottko.naturpark@gmail.com
 http://www.naturpark.hu/

2009-ben az Írottkő Natúrpark elnyerte „Magyarország legjobban fejlődő ökoturisztikai desztinációja” kitüntetést, ennek alapján jogosult az „European Destination of ExcelleNce’’ cím használatára.

 

pdf icon kirándulunkGeotúrák-és-geológiai-ismer-etterjesztés-kirándulóknak.pdf
pdf icon kirándulunkHoldfényliget-Kalandpark.pdf
pdf icon kirándulunkKőszegi-Uszoda.pdf
pdf icon kirándulunkMúzeumok-és-főbb-nevezetess-égek-az-Írottkő-Natúrparkban.pdf
pdf icon kirándulunkProgramajánló-az-Írottkő-Na-túrparkban.pdf
pdf icon kirándulunkStájer-Házi-Erdészeti-Iskola-programjai.pdf
pdf icon kirándulunkSüvöltő-Programcsomag-Bechto-ld-Látogatóközpont.pdf
pdf icon kirándulunkSzálláslehetőségek-ellát-ás-az-Írottkő-Natúrparkban.pdf