péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Gyermeknapi ajándékok

 

 

From: Lipócziné Ági Játékfarm [mailto:lipoczi.agi@jatekfarm.hu]
Sent: Tuesday, May 9, 2017 9:22 AM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Gyermeknapi ajándékok

 

Kedves Intézményvezető!

Fogadja szeretettel ajánlóinkat, mellyel célunk, hogy az esetlegesen nem ismert fejlesztőjátékokat és társasjátékokat bemutassam.

Közeleg a várva-várt, szülőknek nagy fejtörést okozó, színes lufikkal és vattacukorfelhőkkel teli GYERMEKNAP!

Sok kérdés merül fel ilyenkor a szülőkben. Fontosabb-e ez a nap a gyermekek számára, mint a húsvét vagy a május elseje? Milyen programot tervezzünk a családdal? Elmenjünk vagy otthon maradjunk? Vegyünk-e ajándékot? Ha igen, milyen ajándékot adjunk gyermekünknek? Mire vágyik igazán a gyermekünk: ajándékra vagy élményekre?

Bővebben gyermeknapi cikkünkben olvashat a gyermeknap eredetéről, az ajándékozás dilemmájáról, ajándékötletekről és programlehetőségekről országos szinten. 

Blog: gyermeknap 2017

Gyermeknapi akció!

Minden vásárláshoz választható ajándék + 1000Ft kedvezmény a következő vásárlásból (min.7000Ft feletti vásárlásnál, felhasználható 2017.06.15-ig)

https://www.jatekfarm.hu/gyermeknapi-ajandekok

 

Szállítás már 790Ft tól! 20000Ft felett ingyenes!

Köszönettel:

Lipócziné Ági

A képet a feladó eltávolította.

Van egy Facebook közösségünk, ahol szeretettel várunk: A Játékfarm Facebook oldalán mindig történik valami. Ha csatlakozol hozzánk, elsők között fogsz az akcióinkról, az újdonságainkról, olvashatsz érdekes híreket, de akár beszélgethetsz is hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel. Örülnénk neked, szeretettel várunk.  https://www.facebook.com/jatekfarm.hu/?fref=ts

 

 Az Ön e-mail címét nyilvános e-mail cím adatbázisból kaptuk, vagy web-oldalunkon iratkozott fel. Ha nem szeretne több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: Leiratkozás

A képet a feladó eltávolította.