péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Mária Rádió Hírlevél <<>>

 

 

From: Mária Rádió [mailto:hirlevelek@mariaradio.hu]
Sent: Friday, June 9, 2017 5:31 AM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Mária Rádió Hírlevél <<< 2017-06-09 >>>

 

 

Ha nem megfelelően jelenik meg hírlevelünk olvassa online..

 

 

 

 

2017. június 09.

 

Szent EFRÉM diakónus, egyháztanító

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. MR fc

A képet a feladó eltávolította. MR tw

 

 

 

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. Mária Rádió Magyarország

 

 

A lélek hangja

 

 

 

 

Ajka FM 93.2

Cegléd FM 88.3

Celldömölk FM 92.5

Dabas FM 97.5

Dömös FM 104.9

 

 

Esztergom FM 97.4

Gyál FM 98.9

Komárom FM 88.3

Budapest FM 88.8

Monor FM 106.3

Mór FM 92.9

 

 

Pápa FM 90.8

Pécel FM 91.7

Piliscsaba FM 104.2

Sárvár FM 95.2

Telkibánya FM 100.6

 

 

 

Várpalota FM 90.0

Veszprém FM 95.1

Zalaegerszeg FM 102.5 (kábelen)

Online Rádióhallgatás

 

 

 

 

Mária Rádió

 

Hírlevél

 

 

 

 

Kedves igazgato@neriiskola.hu!

 

Zarándoklat Szent István Ünnepére

 

 

  

 

Szent István ünnepe

 

 

 

 

Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek úr felkérésére a Mária Út és a Mária Rádió buszos és gyalogos zarándoklatok szervezését kezdeményezi és segíti az augusztus 20-i Szent Jobb szentmisére és körmenetre.

Bíboros úr kérésének eleget téve biztatunk minden közösséget arra, hogy szervezzenek buszos vagy gyalogos zarándoklatot az augusztus 20-i szentmisére és körmenetre a budapesti Szent István Bazilikához, 15 órai érkezéssel. Az ünnep kezdete előtt az érkező zarándokokat színvonalas programok – tanúságtételek, elmélkedések, zenés áhítatok – várják majd.

Idén a fiataloké a főszerep! Biztatunk minden iskolát, plébániát, hogy gyermekcsoportokkal képviseltessék közösségüket Szent István Ünnepén.

Kérjük a szerveződő buszos és gyalogos zarándokcsoportokat, hogy részvételi szándékukat az online regisztrációs űrlap kitöltésével, IDE KATTINTVA jelezzék.

Részletek honlapunkon: www.mariaradio.hu/szentistvanunnepe

Csatlakozás Facebookon az eseményhez, IDE KATTINTVA

További információ, regisztráció, Siklósi Bernadettnél:
Telefonszám: +3630 345 8369 
E-mail: szentistvanunnep@mariaradio.hu

 

Már csak egy hét és indul a Mária Maraton!

 

 

 

 

 

Csíksomlyói búcsú

 

 

 

 

A Mária Maraton 1300 kilométeres ultrafutó zarándoklat. 

2017.06.16 – 2017.07.15-ig, 30 nap alatt jutunk el Mariazelltől Csíksomlyóig. A Mária Maraton nem futóverseny vagy kerékpártúra. Sokkal inkább egy lelki közösség és egy egészséges életmód felmutatása. Sportzarándoklat. Mind a futó, mind a kerékpáros csapatokra várnak kulturális és lelki programok. Az élmény felejthetetlen lesz! A táv szakaszaiban is teljesíthető, bármikor, akármennyi időre be lehet kapcsolódni akár egyéni futózarándokként, akár egy váltócsapattal együtt.

Az esemény fő célja lelkünk gondozása a futás eszközével. Ezt naponként gondolatokkal, zenével, filmekkel, kulturális programokkal kívánjuk erősíteni. Mindez fakultatív. A futózarándoklat egy ökumenikus, szomszédos országok kultúráját tiszteletben tartó rendezvény, ezért egymás értékrendjének kölcsönös tiszteletben tartására kérjük a résztvevőket. A futózarándoklat lehetőséget biztosít arra is, hogy ezt az elmondhatatlan élményt együtt élhessük át azokkal, akiket szeretünk. IDE KATTINTVA várjuk a jelentkezéseket!

A Petőfi live videója az induló maratonról, IDE KATTINTVA tekinthető meg!

 

Újdonságok a podcast oldalon

 

 

 

Barsi Balázs 

 

 

 

 

 

Barsi Balázs atya gondolataival bővült a podcast oldalon elérhető hanganyagaink tárháza. Ezeket a hanganyagokat a Tanítás menüponton belül a tanítóknál Barsi Balázs atyát kiválasztva lehet meghallgatni, vagy az alábbi linkre kattintva: https://www.mariaradio.hu/barsibalazs

Podcast anyagaink folyamatosan bővülnek. Ezzel kapcsolatos megjegyzéseiket, javaslataikat a hangtar@mariaradio.hu emailcímre várjuk! 

 

Futár önkénteseket keresünk

 

 

 

 

Jelentkezz!

 

 

 

 

A Mária Rádió havi ingyenes Magazinja több, mint 40 ezer példányban jelenik meg hónapról hónapra. A Magazinok kikézbesítésében nagy szerep jut a futárszolgálatot vállaló önkénteseknek, akik télen, nyáron rendszeresen vállalják ezt a szép szolgálatot. Hálásan köszönjük a több mint 400 futár önkéntesnek, akik rendszeresen segítenek a Magazin olvasókhoz történő eljuttatásában. (jelenleg majd 18 ezer db Magazint futár önkénteseink szállítanak…)

Azonban, nagy számban küldünk ki Magazinokat postai úton is, amelynek költsége igen jelentős. Ezt a postai költséget válthatjuk ki a futárszolgálattal.

Aki kedvet és belső indíttatást érez magában arra, hogy a Szűzanya rádióját a nagyköveti szolgálatként is felfogható futárönkéntes munkával segítse, az kérjük jelentkezzen a Mária Rádió recepcióján a +36 1 373 0701-es telefonszámon, vagy a terjesztes@mariaradio.hu email címen. A futárszolgálatra jelentkezőket főleg az alábbi településekről várjuk: Budapest szinte minden kerülete, Budaörs, Érd, Dunakeszi, Pápa, Szombathely, Veszprém és Várpalota.

 

Mária Rádió villamos

 

 

 

 

Mária Rádió villamos

 

 

 

 

Tavaly júniusban szólalt meg a Mária Rádió újra Budapesten, az FM 88.8-as frekvencián! Szeretnénk, hogy ennek örömére a fővárosban is minél többekhez eljusson a lélek hangja! A Mária Rádió nyugalommal, békével és szeretettel szeretné megtölteni a Budapesten közlekedők szívét is. Budapest egyik legforgalmasabb útvonala a Széll Kálmán tértől a Nagykörúton keresztül Újbudáig közlekedő 4-es 6-os villamos vonala. Segítségeteket szeretnénk kérni ahhoz, hogy ezen a vonalon egy hónapon keresztül közlekedhessen a Mária Rádió villamos! Szeretnénk egy villamos oldalán hirdetni a Mária Rádiót. Azonban ennek ára közel 3 millió forint. Kérjük támogatásotokat, hogy minél többen rátaláljanak a békére és harmóniára a sokszor zűrzavarral és feszültségekkel teli világunkban!

A célzott adományt bankszámla számunkra tudjátok utalni:

Mária Rádió Közhasznú Egyesület
10918001-00000069-12310000

A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: „Mária Rádió villamos”.

Nagylelkű adományaitokat hálásan köszönjük! Az átutalás módjairól bővebb információk IDE KATTINTVA olvashatók! 

 

Gyermek rózsafüzér a Mária Rádióban

 

 

 

 

Rózsafüzér

 

 

 

 

Pedagógusokat, hitoktatókat hívunk szeretettel, hogy gyermekcsoportokkal csatlakozzanak a Mária Rádió nagy családjához, s imádkozzanak akár az iskolában, akár a Mária Rádió szerkesztőségének kápolnájában élő adásban!

Megannyi szülő és nagyszülő kér a rádióban nap, mint nap imát családjáért, unokáiért, dédunokáiért. Milyen szép lenne, ha a gyermekek meghálálhatnák szüleik imáját, s együtt imádkozhatnának ők is nagyszüleikért, szüleikért, jövőjükért s a rádióba érkező különböző imaszándékokért.

A nagyszülők rózsafüzérei féltve őrzött kincsként öröklődnek generációkról generációkra. Azonban nem csak a tárgyakkal, hanem magával az imával is őriznünk kell a rózsafüzér jelentőségét, értékét. Kérjük a kedves pedagógusokat, hittan tanárokat, segítsenek nekünk abban, hogy megteljen a Mária Rádió kápolnája, s műsora imádkozó gyermeki hangokkal, a hallgatók szíve pedig örömmel, hálával!

„Mennyire megváltozna a világ, ha egymillió gyerek imádkozná a rózsafüzért!”

/Pietrelcinai Szent Pio/

Imádkozzunk együtt egy jobb világért! A gyermek imacsoportok jelentkezhetnek Siklósi Bernadettnél, a 06 30 345 8369-as telefonszámon, vagy a siklosi.bernadett@mariaradio.hu e-mail címen.

 

Adatok Módosítása  |  Leiratkozás

(Adatai módosítását vagy leiratkozási szándékát a következő email címen is megteheti: hirlevelek@mariaradio.hu .)

 

 

 

Mária Rádió Magyarország

 1133 Budapest, Gogol u. 28. 

szerkesztőség (06-1) 373-0701

 

 

élő adás (06-1) 374-0904

 Fax: (06-1) 354-1706 

 www.mariaradio.hu 

info@mariaradio.hu

 

 

 

Mária Rádió Közhasznú Egyesület számlaszáma:

10918001-00000069-12310000

 

 

Mária Rádió Közhasznú Egyesület Fejlesztési számlaszáma:

10918001-00000069-12310017

 

 

 

 

© Mária Rádió Magyarország 2011-2017

Vissza a lap tetejére

 

Ezt a levelet azért kapta, mert honlapunkon feliratkozott hírlevelünkre! Ha a jövőben nem szeretne további hírlevelet kapni tőlünk, kérjük, kattintson a leiratkozás gombra.

 

A jövőben a Mária Rádió-tól kapott levelei biztosan a bejövő levelei közé és nem a „levélszemetek” közé érkeznek, ha a hirlevelek@mariaradio.hu e-mail címet vagy felveszi a címlistájába, vagy az engedélyezett címek közé helyezi.

 

 

A képet a feladó eltávolította.