hétfő, április 15Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Úszástanulás segítése


Feladó: Lipócziné Ági <rendeles@jatekfarm.hu&gt;
Elküldve: 2017. június 29. 9:36
Címzett: Tyukász Tamás
Tárgy: Úszástanulás segítése

 

Kedves igazgato!

ÚJDONSÁG MAGYARORSZÁGON! Ez az innovatív és szuper vagány úszássegítő eszköz magabiztosságot és biztonságérzetet nyújt a kicsiknek a vízben nagyon hamar.

A cápauszonyt a hátra kell rögzíteni, teljes mozgásszabadságot nyújt a testnek, a karoknak, lábaknak a vízben. A SwimFin cápauszony segítségével jól fejleszthető a kartempó is, illetve segíti a természetes úszó pozíció kialakulását. A SwimFin minden korosztálynál és képességű személynél jól működik, ideálisan 18 hónaptól felfelé.

RÉSZLETEK és VIDEÓK ITT!

Fontos információ a SwimFin cápauszonyról: Minél inkább lemerül, annál több a fenntartó ereje. Ez azt jelenti hogy ha a gyerek függőlegesen úgymond kutyaúszásban halad még, akkor a SwimFin cápauszonya majdnem teljesen elmerül a vízben, maximális fenntartást biztosítva.

Amikor a gyermek pozíciója javul, tanul egyre jobban úszni, egyre vízszintesebben tud úszni a vízben, egyre kevesebb fenntartó erő kell neki, a SwimFin cápauszony jobban kilátszik a vízből. Így a gyerek már sokkal inkább magától úszik, kevesebb segítséggel.

A SwimFin cápauszonyt sohasem kell felfújni, leengendi, nincs szükség más eszközre mellé, tehát nem szükséges mentőmellény, karúszó stb. 

Figyelem, minél inkább kilátszik a vízből, annál kevésbé dolgozik az eszköz!

Más úszássegítő eszközöktől eltérően a SwimFin cápauszony segítségével a kartempók mindegyike jól gyakorolható. A karokat teljesen szabadon hagyja, szabad mozgást biztosít nekik, így lehet mellúszást, hátúszást, pillangót is tanulni vele. 

Minden korosztálynak megfelelő a SwimFin cápauszony, és minden képességi szintnek is: Totyogó kortól, akiket először viszünk a vízbe, egészen már gyakorló úszókig, hogy javítsuk a technikájukon. 

És mindemelett a SwimFin cápauszony eszméletlenül vagány, a gyerekek imádják (és gyakran a felnőttek is )

Speciális ápolási igényű gyermekek és felnőttek vizi edzéséhez, szórakozásához is használják ezt az eszközt.

A SwimFin cápauszony rendelkezik a EN71 Toy Safety és a  EN13138 Buoyancy Aid International Safety Standards tanúsítványaival.

Színek: narancs, zöld, szürke, pink, kék

Anyaga PVA szivacs

Két pánttal rögzítendő magasan a mellkason tépőzárral.

Ára:8990Ft

 

�� Élmény – Játék – Tanulás ��

Szállítás már 790Ft tól! 20000Ft felett ingyenes!

Köszönettel:

Lipócziné Ági

Van egy Facebook közösségünk, ahol szeretettel várunk: A Játékfarm Facebook oldalán mindig történik valami. Ha csatlakozol hozzánk, elsők között fogsz az akcióinkról, az újdonságainkról, olvashatsz érdekes híreket, de akár beszélgethetsz is hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel. Örülnénk neked, szeretettel várunk.  https://www.facebook.com/jatekfarm.hu/?fref=ts

Ezt a levelet azért kaptad, mert a www.jatekfarm.hu oldalon vagy a Kidologic Kft valamelyik honlapján feliratkoztál a hírlevélre. A levelet a Kidologic Kft., Lipóczi Tamásné (Bíró Ágnes) küldte neked azzal a céllal, hogy megkapd az új híreinket, blogbejegyzéseinket, cikkeinket a gyermekek fejlesztéséről és természetesen a megjelenő új játékokról, fejlesztési területekhez kapcsolódó új eszközökről, játékokról is tájékoztatást adunk. Minden termék vagy cikk amit ajánlunk vagy a sajátunk, vagy amit teljes szívvel tudunk neked kínálni, mert tudjuk, hogy hasznos. Ha nem szeretnél a jövőben a gyermekek fejlesztésével és új játékokkal kapcsolatos hasznos információkat kapni, a leiratkozás linkre kattintva bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-79754/2014

 Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: Leiratkozás