péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Meghívó Szent István Ünnepére


Feladó: Mária Rádió <info@mariaradio.hu&gt;
Elküldve: 2017. június 13. 9:51
Címzett: Tyukász Tamás
Tárgy: Meghívó Szent István Ünnepére

 

 

Tisztelt Dudás Attila !

 

Dr. Erdő Péter bíboros, prímás érsek úr megbízásából keresem. Bíboros úr felkért bennünket arra, hogy idén is segítsük zarándoklatok szervezésével azt, hogy augusztus 20-án minél többen ünnepeljünk és imádkozzunk együtt a Szent István Bazilikánál a Szent Jobb körmeneten. Öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ismét részt vehetünk a Szent István Ünnep élővé tételében! Cselekedjünk együtt Bíboros úr kérésére.

Az idén az ifjúságé a főszerep! Szeretnénk, ha minél több ifjúsági közösség jelen lenne az idei Szent István-ünnepen. A tavalyi év visszajelzései alapján ugyanis minden résztvevő a Böjte Csaba atya által felkarolt fiataloknak örült leginkább. Sokak szájából elhangzott, milyen nagyszerű lenne, ha több fiatal is jelen lenne az ünnepségen. Biztatjuk Önt, s az iskola közösségét arra, szervezzenek buszos vagy gyalogos zarándoklatot az augusztus 20-i szentmisére és körmenetre a budapesti Szent István Bazilikához, 15 órai érkezéssel!

Az ünnep kezdete előtt az érkező zarándokokat színvonalas programok – tanúságtételek, elmélkedések, zenés áhítatok – várják majd. A rendezvényen hallható lesz a felvidéki Crux együttes, Tóth Auguszta színművésznő, Fábry Kornél atya, a Budapesti Eucharisztikus Kongresszus Általános Titkárságának főtitkára, valamint Sillye Jenő és barátai zenekara is.

Kérjük a szerveződő buszos és gyalogos zarándokcsoportokat, hogy jelezzék részvételi szándékukat az online regisztrációs űrlap kitöltésével, mely, a Mária Rádió honlapján, IDE KATTINTVA érhető el.

Csatlakozzanak az eseményhez Facebookon is, regisztráció/bejelentkezés után IDE KATTINTVA!

Kérdések esetén forduljanak Siklósi Bernadetthez, a Mária Rádió marketinges munkatársához a 06 30 345 83 69-es telefonszámon vagy a szentistvanunnep@mariaradio.hu e-mail címen.

Imádságos szeretettel köszönti:

 

 

 dr. Szabó Tamás

 a Mária Rádió elnöke

+36/30/4676444