csütörtök, március 28Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Vetélkedő az M5 Ismerd meg! c. gyerekműsorában


Feladó: Baracs Eszter Kinga <Baracs.Eszter.Kinga@mtva.hu&gt;
Elküldve: 2017. augusztus 18. 13:12
Tárgy: Vetélkedő az M5 Ismerd meg! c. gyerekműsorában

 

Kedves Pedagógusok!

Szeretném figyelmükbe ajánlani az alábbi játéklehetőséget.

Az M5 csatorna 8-12 éves gyerekeknek szóló műsora, az Ismerd meg! szeptembertől játékos vetélkedőt indít a korosztályba tartozó diákoknak. A műsor korábbi struktúrájától eltérően az új évadban szombaton és vasárnap jelentkezik adásaival, a vetélkedő a vasárnapi adásban zajlik majd, a szombati adás témájához kapcsolódó feladatokkal.
Minden héten új csapatok kapnának lehetőséget arra, hogy összemérjék tudásukat. Adásonként kettő, egyenként 4 fős csapatot várunk játszani, de kísérőket, szurkoló diáktársakat is szeretettel fogadunk. Azon kívül, hogy a játék izgalmas élményét kínáljuk egy országos televízióműsorban, a győzteseket nyereménnyel is jutalmazzuk.

A felvételre Budapesten, hétköznap kerülne sor.

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket a lehetőség, keressenek alábbi elérhetőségeim egyikén a részletekért!

A tanévkezdéshez minden jót kívánva,

Üdvözlettel,

 

 

Baracs Eszter Kinga
szerkesztő-riporter

M5

 

Mobil: +36 30 415 0246
baracs.eszter.kinga@mtva.hu

 

1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

Leírás: Description: Description: Description: Description: Description: G:DTP1_MTVAarculatLAP20120706_LogotemplateMTV_logo_RGBmtva_kozepeRGB.jpg

 

 

TV I  RÁDIÓ  I   HÍR   I    ÚJ MÉDIA

 

 



Ebben a levélben található információk, adatok bizalmasak és az üzleti titok körébe tartoznak, melyeket kizárólag az adott ügy intézéséhez szükséges mértékben és módon használhatóak fel. A levél tartalmát részben, vagy egészben illetéktelen harmadik személy részére megismerhetővé tenni, a levelet jogosulatlanul felhasználni, másolni, publikálni, terjeszteni, vagy a tartalmával egyéb módon visszaélni szigorúan tilos. Ha Ön nem az az adott ügy intézésében közreműködő, vagy érintett személy, kérjük, hogy értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből.

A levelezést az MTVA az ITT található adatkezelési elvek szerint kezeli.



All the information and data contained in this letter pertain to the domain of trade secrets that can solely be used to the extend and in the manner required by the arrangement of the given matter. The content of this letter, either partially or fully, must not be disclosed to any unauthorized third person. Using the content of this letter without authorization, copying, publishing, distributing or misusing it in any way is strictly forbidden. If you are not concerned, nor participating in arranging the matter, please inform the sender of the message and delete the message as well as all the attachments from your email account.

The correspondence is handled by the Hungarian firm MTVA according to its data management principles to be found here.