péntek, április 19Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Ismertető a SpartanLegion eseményéről

 

 

From: Iskolak [mailto:iskolak-bounces@www.dfs.hu] On Behalf Of Vermes Zoltán
Sent: Thursday, September 14, 2017 4:21 PM
To: iskolak@dfs.hu
Subject: Ismertető a SpartanLegion eseményéről

 

Tisztelt Intézményvezetők! Tisztelt Pedagógusok!

Kedves Szülök! Kedves Gyerekek!

A következő leírásban azokat szeretnénk megszólítani, akik kihívást éreznek magukban, hogy egy új szabadidős tevékenység gyakorlására, aminek révén szeretnének segíteni, mind önmaguknak, mind pedig környezetüknek egy egészségesebb élet kialakításában.

Amit kínálunk:

          önmagunk megmérettetése

          az egészséges versenyszemlélet kialakítása

          bajtársiasság

          kitartás

          egészséges táplálkozás

          egy új ideológián felépülő életforma

          karitatív gondolkodás

 

Célcsoportunk:

Gyermekkortól az időskorig, egyénitől a csoportosig, óvodák, iskolák, munkaközösségek és baráti társaságok valamint fogyatékossággal élők számára.

 

Rólunk:

A Spartan Legion elnevezés, illetve ezen tevékenység megálmodója Tóth Barna, aki alapszakmáját tekintve testnevelő tanár. Az emberi szellemi, erőnléti képességek, és tűrőképesség határait próbára téve számtalan hazai és nemzetközi sportversenyen részt vett, a világ különböző pontjain részese volt a légiós kiképzéseknek – ezáltal megtanulva azt, hogy milyen az igazi bajtársiasság, az odaadó küzdelem és kitartás.

Magyarországra hazatérve és családot alapítva, annak szentelte életét, hogy az általa megszerzett tapasztalatokkal segítse mások életét. Kezdeményezésére összeállt egy olyan szakmai csoport, akik kiemelt célként fogalmazták meg a „spartan legion életforma” létrehozását, amely az egészség a sport és a segítségnyújtás és szolidalítás összeforrt jelképét tükrözi.

 

Szakmai csapatunk további tagjai:

 

Czanik Balázs, a capoeira aerobik megalkotója, valamint segítője és elhívatottja az egészséges táplálkozás fontosságának minden ember számára.

 

A Poly-Ver Utazási Centrum, ami 24 éve mondhatja magáénak Magyarország legnagyobb gyermeküdültetője címet, óvodától a felsőoktatásig. Egyben a Kryptopolis program létrehozója.

 

Fórizs Zoltán, aki a Nemzeti Kreatív Intézet létrehozója, az egyik legnagyobb internetes kulturális rendezvényünk, az „Együtt Szaval a Nemzet” programvezetője, a hazai és nemzetközi társadalmi felzárkózás ügyének elkötelezett támogatója.

 

 

Szép napot!

Üdvözlettel:

Vermes Zoltán

ügyvezető

 

Kedveljen minket Facebookon is!

 

POLY – VER Bt.

Budapest

Fehér út 1.

1106

vermes@polyver.hu

www.polyver.hu

tel, fax: 1/264-5744

mobil: 30/471-8484

b1-001

Lapozható katalógusunkat elérheti itt.

 

doc icon Spartan-Legion_Iskolai-anyag.doc