csütörtök, március 28Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Meghívó a Codex Régizene Együttes hangversenyére

 

 

From: Csete Itala [mailto:itala.csete@bgazrt.hu]
Sent: Wednesday, September 13, 2017 7:40 AM
To: Medvigy Borbála Mária <maria.borbala.medvigy@bgazrt.hu&gt;
Subject: FW: Meghívó

 

 

Tisztelt Meghívottunk!

 

A Magyarság Háza nevében tisztelettel meghívom 2017. szeptember 15-én 18 órakor a Codex Régizene Együttes hangversenyére.

 

A sajátos előadói stílussal életre keltett 17-18. századi művek a jelen emberéhez szólnak, bejárva az érzelmek széles skáláját. Céljuk a barokk és reneszánsz zene korhű és életszerű előadása historikus hangszerek segítségével. Az utóbbi években főleg magyar, ezen belül erdélyi zenét adnak elő a Kájoni-kódex, az Apponyi-kézirat, a Vietorisz-kódex és a Szepsiszentgyörgyi kottás kézirat feldolgozásával, illetve Pálóczi Horváth Ádám és Mártonffy István kéziratos feljegyzéseinek átdolgozásaiból.

 

A részletes meghívót levelem mellékleteként találja, bízom benne, hogy elnyeri tetszését és vendégeim között köszönthetem.

 

Üdvözlettel:

 

Csibi Krisztina email alairas

 

 

 



Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.

pdf icon Meghívó-Codex-hangverseny.pdf