péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Kertvárosi Időutazások diákoknak, pedagógusoknak – jelentkezés: okt. 5.

 

 

From: Ágnes Benedek [mailto:benedekagnes@gmail.com]
Sent: Tuesday, October 3, 2017 12:11 AM
To: Ágnes Benedek <benedekagnes@gmail.com&gt;
Subject: Kertvárosi Időutazások diákoknak, pedagógusoknak – jelentkezés: okt. 5.

 

Tisztelt Igazgató Asszony/ Úr! Kedves Pedagógus!

 

Két programra invitálja a diákcsoportokat, egyre pedig kifejezetten a pedagógusokat a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központ.

 

„3 AZ 1-BEN”: INGYENES BUSZOS MÚZEUMJÁRÁS PEDAGÓGUSOKNAK: okt. 16. hétfő 13.30-16.00

A kb. 2,5 órás programon a pedagógusoknak bemutatjuk a kerület három múzeumát: a Kertvárosi Helytörténeti Gyűjteményt, a Cinkotai Tájházat és az ’56-os Tóth Ilonka Emlékházat. A helyszínek közt különbusszal közlekedünk, indulás-érkezés a Kertvárosi Helytörténeti Gyűjteményből (Veres Péter út 157.).

 

AUTÓBUSZOS KERTVÁROSI IDŐUTAZÁS DIÁKOKNAK

Immár 17. éve várjuk 3 órás, élményközpontú 16. kerületi városnézésekre, kihelyezett tanórára a diákcsoportokat, 3-12. osztályig, 8.00 és 13.00 között szabadon választott indulási idővel, az iskola elől indulva. Az önkormányzat által támogatott utazás iskolára eső költsége 12.000 Ft. Egy iskola egy alkalommal veheti igénybe kedvezményes áron az utazást, több utazás esetén teljes áras a 2. program.

 

INGYENES GYALOGOS VÁROSNÉZŐ SÉTA

2 órás séta játékos elemekkel, helytörténész-pedagógussal, egy 16. kerületi múzeum megismerésével. Kezdés 8.00 és 13.00 között, szabadon választott indulási idővel. 3 program közül lehet választani: 1. Séta az iskola környékén. 2. Séta a mátyásföldi villanegyedben + Kertvárosi Helytörténeti Gyűjtemény. 3. Séta Cinkotán + tájház + evangélikus templom.

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: október 5. (csütörtök).

Jelentkezés mindhárom programra: telefonos egyeztetést követően (tel.: 407-4243 vagy 06/20/9310-800) emailben is kérünk megerősítést (benedekagnes@gmail.com).

 

Részletek a csatolt felhívásban, mely A/4-ben nyomtatható. Köszönjük, ha körbeküldi kollégáinak!

 

Üdvözlettel:

Benedek Ágnes helytörténész-szervező

Facebook: Kertvárosi Időutazó