csütörtök, március 28Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Mária Rádió Hírlevél <<>>

 

 

From: Mária Rádió [mailto:hirlevelek@mariaradio.hu]
Sent: Thursday, October 19, 2017 3:30 AM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Mária Rádió Hírlevél <<< 2017-10-19 >>>

 

2017. 06. 22.

 

Ha nem megfelelően jelenik meg hírlevelünk olvassa online.

 

 

 

 

2017. október 19.

 

évközi idő 27. hét

keresztes szent pál

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. MR fc

A képet a feladó eltávolította. MR tw

 

 

 

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. Mária Rádió Magyarország

 

 

A lélek hangja

 

 

 

 

Ajka FM 93.2

Cegléd FM 88.3

Celldömölk FM 92.5

Dabas FM 97.5

Dömös FM 104.9

 

 

Esztergom FM 97.4

Gyál FM 98.9

Komárom FM 88.3

Budapest FM 88.8

Monor FM 106.3

Mór FM 92.9

 

 

Pápa FM 90.8

Pécel FM 91.7

Piliscsaba FM 104.2

Sárvár FM 95.2

Telkibánya FM 100.6

 

 

 

Várpalota FM 90.0

Veszprém FM 95.1

Zalaegerszeg FM 102.5 (kábelen)

Online Rádióhallgatás

 

 

 

 

Mária Rádió

 

Hírlevél

 

 

 

 

Kedves igazgato@neriiskola.hu!&nbsp;

 

Jótékonysági koncert a Mária Rádióért

2017. október 27.

 

 

  

 

Jótékonysági koncert

 

 

 

 

Október 27-én pénteken a Mária Rádió jótékonysági koncertet szervez. Az esemény helyszíne a Lehel téri Árpád-házi Szent Margit-templom. A program előtt szeretettel várunk mindenkit a 18 órakor kezdődő szentmisére. A rendezvényen számos, híres, hazánkban és nemzetközi szinten is elismert előadó lesz hallható, köztük Sillye Jenő és zenekara, Pitti Katalin és a Szentendrei Kecskés Együttes is. A rendezvény ideje alatt a templom előterében önkénteseink várják kedves résztvevőink felajánlásait. Az adományokat arra fordítjuk, hogy az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium és Kollégium diákjai számára létrehozzunk egy stúdiót. 

Bővebb programterv és regisztrációs lehetőség IDE KATTINTVA!

 

 


Szent II. János Pál pápára emlékezünk október 22-én 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Mária Rádió rendkívüli adásnap keretében idézi fel Szent II. János Pál pápa alakját. Magyarországi látogatását és néhány útmutató írását idézzük fel a nap folyamán, teológusok és lelkipásztorok segítségével. Többen is megosztják a Szentatyával való személyes találkozásuk élményét. Korabeli felvételekről a maga a pápa is megszólal. 

 

Reformáció napja a Mária Rádióban (okt. 31.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Október 31-én, a reformáció 500. évfordulóján rendkívüli adásnapot tartunk. Reformáció a Mária Rádióban? Igen! Jó alkalom ez arra is, hogy protestáns testvéreinkkel jobban megismerkedjünk! Érdemes a Mária Rádiót hallgatni, mert egész nap érdekes reformációs témákkal jelentkezünk. A Reformáció kiállításról és Vándorkiállítás a Bibliáról hallhatunk ismertetést, Kálvinról katolikus szemmel, lesz interjú Dr. Hafenscher Károllyal a Reformáció Emlékbizottság kormánybiztosával, Dr. Lányi Gábor egyháztörténésszel Reformáció és egyházfegyelem témáról, és Lutherről beszélgetünk. A püspökök a reformációról műsorban Steinbach József református, Dr. Fabiny Tamás evangélikus, Bíró László katolikus püspökök őszintén, testvéri szeretetben cserélnek eszmét, gondolatokat, érzéseket a reformáció bibliai, társadalmi, és hitéleti vonatkozásairól.

 

24 órás imafogadás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Örömmel tudatjuk, hogy a Mária Rádió lehetőséget teremt 24 órás imaszándék-fogadásra, amely üzenetrögzítőn keresztül valósul meg. Az üzenetrögzítő a nap 24 órájában fogadja a testvérek hívását, ahol elmondhatják imakéréseiket, hálájukat. Az érkező imaszándékok a nap folyamán bejátszásra kerülhetnek a rádió Imalánc című műsorában. 

Üzenetrögzítőnk száma: 

 

Önkénteseket keresünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recepciós önkénteseket keresünk elsősorban hétvégi szolgálatra

Szeretnél te is valamit tenni a Mária Rádió folyamatos működéséért? – Most itt az alkalom!!!

Mi, akik már régóta szolgálunk, tudjuk, hogy az Atya, aki mindent lát, megjutalmaz bennünket. Megkapjuk az állhatatosság és a lelki megtérés különleges kegyelmét.

Recepciós önkénteseink az egyik legfontosabb szolgálatot teljesítik: fogadják a rádió szerkesztőségébe érkező vendégeket, foglalkoznak a hallgatókkal telefonhívásaikon, személyes találkozásaikon, kéréseik teljesítésén keresztül. Lelkületük a Szűzanya elfogadó, meghallgató, tettre kész személyiségét tükrözi.

Elsősorban hétvégi, valamint nyitó és záró szolgálatra várjuk azokat, akik szeretnének a recepciós feladatok elvégzésével önzetlenül hozzájárulni ahhoz, hogy a rádió zökkenőmentesen tudja küldetését teljesíteni.

A szolgálat helyszíne: a Mária Rádió Szerkesztősége, Budapest XIII. ker. Gogol u. 28.

Jelentkezét várjuk a 06 / 1 / 373-0701 telefonszámon vagy recepcio@mariaradio.hu email címen.

 

Takarító önkénteseket keresünk

A Mária Rádió Gogol utcai stúdiója alapterületében majd 500m2 irodahelyiséget jelent. Az iroda és stúdió helyiségek, valamint az önkéntesi terek, kiskonyha és WC helyiségek takarítását önkéntesek látják el.

Mivel naponta nagyon sok személy jár a központi stúdióban (önkéntesek, vendégek, riportalanyok…) így ideális az lenne ha minden nap, lehetőleg minden helyiség takarítása megtörténne. Ehhez a hét minden napján legalább két személy önkéntes takarító jelenléte lenne szükséges. Ez jelenleg nem megoldott.

Kérjük, hogy akik indíttatást éreznek erre a nagyon is fontos szolgálatra, azok plébánosi ajánlással jelentkezhetnek

a Mária Rádió recepcióján, a +36.1.373.0701 telefonszámon, vagy a takaritas@mariaradio.hu email címen.

 

Műsorszerkesztő önkénteseket keresünk

Szeretettel várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik felsőfokú diplomával rendelkeznek, s van idejük heti vagy kétheti rendszerességgel magazinműsort készíteni a Mária Rádió számára. Plébánosi ajánlással ellátott önéletrajzukat a vera@mariaradio.hu e-mail címre várjuk. 

 

Nagytakarítás a Mária Rádióban

 

 

 

 

 

 

 

 

Várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik szívesen segítenek a Mária Rádió budapesti stúdiójának kitakarításában még az ősz folyamán. A rádió szerkesztősége közel 500 négyzetméter, ahova naponta több száz vendég, illetve önkéntes érkezik. Szeretnénk még az adventi időszak előtt elvégezni az idei nagytakarítást, aki késztetést érez arra, hogy ebben segítsen, jelentkezzen Boros Zoltánnál a boros.zoltan@mariaradio.hu e-mail címen.

 

 

Adatok Módosítása  |  Leiratkozás

(Adatai módosítását vagy leiratkozási szándékát a következő email címen is megteheti: hirlevelek@mariaradio.hu .)

 

 

 

Mária Rádió Magyarország

 1133 Budapest, Gogol u. 28. 

szerkesztőség (06-1) 373-0701

 

 

élő adás (06-1) 374-0904

 Fax: (06-1) 354-1706 

 www.mariaradio.hu 

info@mariaradio.hu

 

 

 

Mária Rádió Közhasznú Egyesület számlaszáma:

10918001-00000069-12310000

 

 

Mária Rádió Közhasznú Egyesület Fejlesztési számlaszáma:

10918001-00000069-12310017

 

 

 

 

© Mária Rádió Magyarország 2011-2017

Vissza a lap tetejére

 

Ezt a levelet azért kapta, mert honlapunkon feliratkozott hírlevelünkre! Ha a jövőben nem szeretne további hírlevelet kapni tőlünk, kérjük, kattintson a leiratkozás gombra.

 

A jövőben a Mária Rádió-tól kapott levelei biztosan a bejövő levelei közé és nem a „levélszemetek” közé érkeznek, ha a hirlevelek@mariaradio.hu e-mail címet vagy felveszi a címlistájába, vagy az engedélyezett címek közé helyezi.

 

 

A képet a feladó eltávolította.