péntek, április 19Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

TAVASZI ERDEI ISKOLA, NYÁRI TÁBORHELY A BALATON PARTJÁN 2018!!!


Feladó: Kocsi Gergely <hotelhirlevel@gmail.com&gt;
Elküldve: 2017. november 3. 12:12
Címzett: Tyukász Tamás
Tárgy: TAVASZI ERDEI ISKOLA, NYÁRI TÁBORHELY A BALATON PARTJÁN 2018!!!

 

TAVASZI ERDEI ISKOLA, NYÁRI TÁBORHELY A BALATON PARTJÁN 2018!!!

Balatoni szálláshelyet keres erdei iskolának vagy tábornak?

Edzőtábort szervez tanítványoknak?

Egy megbízható, tiszta ifjúsági szálláshelyet szeretne?

RÉVFÜLÖP IFJÚSÁGI HOTEL, EDZŐTÁBOR


Elhelyezkedés

Közvetlen vízparton elhelyezkedő szálláshelyünk kiváló helyszínéül szolgál osztálykirándulások, erdei iskolai táborok, nyári táborok, gólya táborok, nyelvi táborok és edzőtáborok számára. Ifjúsági szállásunkon általános-és középisolák, gyermek-, ifjúsági és sportegyesületek csoportjait, valamint családokat, baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk.

Strandolsára akár helyben, akár a szomszédos strandon nyílik lehetőség. 

Vasútállomás, buszpályaudvar és hajóállomás a szállástól 300-400 m-re megtalálhatók.

Szobák

A 4 szintes épületben összesen 56 db saját fürdőszobával ellátott teraszos szoba található.Az elhelyezés 3-4-5-6 ágyas szobákban történik.

Étkezés

Csoportoknak teljes ellátással, félpanzióval vagy csak reggeli ellátással van lehetőség foglalni. 2018-ban 3 fajta új étkezési lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket, amiről ajánlatkérés esetén részletes tájékoztatást adunk. Speciális és ételérzékeny étkezést csak előre egyeztetve tud a szállás vállalni, amelyet már az árajánlat kérésekor jelezni szükséges.

Edzőtáboroknak

A hotel udvara 1 hektár zöldterület, ami kiválóan használható szabadtéri edzéseknek, továbbá megtalálható raja egy homokos focipálya, egy homokos röplabda pálya és egy betonos lábteniszpálya is.A helyi általános iskola tornaterme nyújt jó lehetőséget a benti edzésekre, még a labdarúgócsapatoknak a 200 m-re található füves focipálya, közvetlen Balaton-parti elhelyezkedésével teremt egyedi hangulatot az edzéseknek.

Révfülöp, az északi-part kedvelt helye

Révfülöpről az északi-part kirándulóhelyei könnyen megközelíthetőek, de hajóval akár a túlpartra is eljuthatunk egy kirándulás alkalmával. A természet kedvelők, a bakancsos turisták számára adottak az erdei gyalogtúrák lehetőségei. Váltazotas erdők, növények, kilátótornyok, pihenőhelyek teszik vonzóvá a környéket a kirándulók számára, és kedvelt a kikapcsolódni vágyók számára a Káli-medence érintetlen tájai is. Kerékpárút veszi körül lassan már az egész Balatont, így a természet szerelmesei nyugodt körülmények között róhatják a kilóméterket kerékpárjuk nyergében.