péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

TAVASZI, NYÁRI TÁBORHELY A BALATON PARTJÁN 2018!!!

 

 

From: revfulop hotel [mailto:hotelrevfulopkft@gmail.com]
Sent: Friday, October 27, 2017 2:32 PM
Subject: TAVASZI, NYÁRI TÁBORHELY A BALATON PARTJÁN 2018!!!

 

Balatoni szálláshelyet keres táborozáshoz?
Edzőtábort szervez tanítványoknak?

Egy megbízható, tiszta ifjúsági szálláshelyet szeretne?

 


Elhelyezkedés

Révfülöp ifjúsági hotel, edzőtábor.

Közvetlen vízparton található szálláshelyünk kiváló lehetőséget nyújt edzőtáborok, nyári táborok és különböző csoportos üdülések részére. Strandolásra akár helyben, akár a szomszédos strandon nyílik lehetőség!

Vasútállomás, Buszpályaudvar és Hajóállomás 300-m re.

Szobák

A 4 szintes épületben összesen 56 db saját fürdőszobás, teraszos szoba található. Az elhelyezés 3-4-5-6 ágyas, balatoni és hegyre néző panorámás szobákban történik.

Étkezés

Csoportoknak teljes ellátással, félpanzióval vagy csak reggelivel van lehetőség foglalni. 2018-ban új, 3 fajta étkezési lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket, amiről ajánlatkérés esetén adunk részletes tájékoztatást. Speciális és ételérzékeny étkezést csak előre egyeztetve tud a szállás vállalni, amelyet már az árajánlat kérésekor jelezni szükséges!

Edzőtáboroknak

 

A hotel udvara 1 hektár hatalmas füves terület, ami kiválóan használható szabadtéri edzéseknek. Az iskola tornacsarnoka termi edzéseknek nyújt jó lehetőséget, még labdarúgócsapatoknak 200m-re füves, közepes minőségű labdarúgópálya is található.

Közvetlen Balaton-parti elhelyezkedésével egyedi hangulatot teremt az edzéseknek. Helyben továbbá egy kőpadlós terem vehető igénybe.

 

Révfülöp, az északi-part kedvelt helye

 

Révfülöpről az északi-part kirándulóhelyei könnyen megközelíthetőek, de hajóval akár a túlpartra is eljuthatunk egy kirándulás alkalmával. Adottságának köszönhetően különféle edzőtáboroknak, nyári táboroknak nagyon jó választás ha az északi-parton keresnek táborhelyet, szállást. 



A képet a feladó eltávolította.
Kocsi Gergely

szállodavezető

+36 20 620 0270