péntek, április 19Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Mária Rádió gyermekmagazin

 

 

From: Mária Rádió [mailto:siklosi.bernadett@mariaradio.hu]
Sent: Monday, December 4, 2017 9:17 AM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Mária Rádió gyermekmagazin

 

Mária Rádió gyermekmagazin

 

 

Tisztelt Igazgatónő/Tisztelt Igazgató Úr!

A Mária Rádió magazinja nem csak felnőtteknek, de gyermekeknek is szól! 

A gyermekmagazin a Mária Rádió magazinjának melléklete, mely negyedévente jelenik meg. Tanulságos történetekkel, versekkel, színes képekkel kelti fel a gyermekek érdeklődését. Minden számban a hónapnak megfelelő olvasmányok, tartalmak találhatóak benne.

A decemberi számban az adventi időszak jelenik meg kiemelten. A magazin első oldalán Élő Éva Szállj le hozzánk fényes angyal c. verse olvasható, majd imák, énekek. Egy kis játékra is hívjuk a kicsiket s nagyokat egyaránt, szövegértési, s egyéb készségeket fejlesztő feladatokkal. A gyermekmagazinban olvasható továbbá Szent Miklós püspök legendája, karácsonyi barkácsfeladat, s Értékes vagy címmel egy tanulságos történet is. 

A gyermekmagazin a magazin közepén található, így a gyerekek akár ki is téphetik, lefűzhetik, s bármikor újra elővehetik, hiszen a történetek, tanulságos mesék bármikor aktuálisak benne.

A Magazin megrendelése teljesen ingyenes, mely IDE KATTINTVA tehető meg!

 

Ha nem szeretné, hogy a jövőben levelezzünk, kérem kattintson ide. (Amennyiben a leiratkozó link nem működne, akkor leiratkozási szándékát a következő email címen is megteheti: hirlevelek@mariaradio.hu .)

 

A képet a feladó eltávolította.