péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Herend

 

 

From: Csarmasz Balázs [mailto:balazs.csarmasz@herend.com]
Sent: Monday, January 22, 2018 11:39 AM
To: Csarmasz Balázs <balazs.csarmasz@herend.com&gt;
Subject: Herend

 

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr!                                                                               Herend, 2018. január 22.

 

A 2017/2018-as tanévben is invitáljuk iskolájuk osztályait Herendre – ahol egy színes, érdekes osztálykirándulás keretében diákjaik maradandó élményt és ismeretanyagot kapnak a magyar kultúra és ipartörténet egyik kiemelkedő termékéről, a Hungarikumnak számító Herendi porcelánról.

Herend a Bakony kapujában, Veszprémtől mindössze 10 km-re fekszik. A Porcelanium Látogatóközpont része a Minimanufaktúra, mely az a különleges helyszín, ahol a kirándulók korosztályuknak megfelelően ismerhetik meg a Herendi porcelán készítésének különleges mozzanatait. Egy 3D-s film vetítése után megelevenednek a filmen látottak, és a technológiai bemutatótermekben a szakma szakavatott, tapasztalt mesterei élőben mutatják be a porcelánkészítés egyedi technikáit. A Minimanufaktúra megtekintésének időtartama idegenvezető közreműködésével kb. 40 perc. A látogatóközponttal szemben található a Herendi Porcelánművészeti Múzeum: a diákok a későklasszicista műemléképület falai között sétálva a gyűjteményes kiállítás anyagából ismerhetik meg a Manufaktúra fejlődéstörténetét. A Múzeum megtekintésének időtartama kb. 30 perc.

Kombinált diák belépőjegy (6 18 éves korig) a Minimanufaktúra és Múzeum megtekintésére 2018-ban 1000 Ft-os áron váltható. Diákcsoportok részére 2018-as újdonságként a Minimanufaktúra- és Múzeumlátogatás mellett az Apicius Kávéház menüjét is kínáljuk, mely házi keksz és 1 kakaó/cappuccino/tea fogyasztását tartalmazza. A bővített program ára 1300 Ft. Csoportkedvezményt is biztosítunk, minden, minimum 20 fős diákcsoport látogatása esetén 10% kedvezményt adunk a belépőjegyek árából. A Minimanufaktúra műhelyei nyitva állnak a művészi ihletettségű diákok számára, akik érdeklődési körüknek megfelelően az alábbi 30 perces kézműves foglalkozások közül választhatnak:

       Porcelánrózsa-készítés nyers porcelánmasszából                                           1600 Ft/fő

E szolgáltatás árából 5 fő felett 20% kedvezményt biztosítunk!

       Porcelánfigura-összeillesztés                                                                               1600 Ft/fő

       Akvarellfestés Herendi-motívumok alapján                                                      1100 Ft/fő

 

A porcelán világába tett kirándulást követően a Porcelánművészeti Múzeumtól pár lépésre található Paletta Éttermet ajánljuk: a diákcsoportokat hétfőtől péntekig változatos menüajánlatok, gyors kiszolgálás, alacsony árak és kellemes környezet várja.

 

A parkolás ingyenes!

 

Szeretettel várjuk Önöket és diákcsoportjaikat Herenden! Kérem, hogy jelen ajánlónkról a nevelőtestületi kollégáit tájékoztatni szíveskedjék!

 

Tisztelettel:

 

Csarmasz Balázs

Minimanufaktúra vezető

 

Ajánlatkérés, programfoglalás:

Telefon: 06-88/523-190. E-mail: balazs.csarmasz@herend.com

www.herend.com, www.facebook.com/herendporcelan