kedd, április 23Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Osztálykirándulás szervezése


Feladó: Táborajánló <info@balatonivakacio.hu&gt;
Elküldve: 2018. január 15. 12:43
Címzett: Tyukász Tamás
Tárgy: Osztálykirándulás szervezése

 

Közel 15 éve osztálykirándulások szervezésével foglalkozunk, így tudjuk, hogy nem könnyű feladat évről évre a pedagógusok számára, a legjobb osztálykirándulás helyszínek megtalálása, ezért szeretnénk segíteni ebben.

Fontos kiemelni, hogy nem osztálykirándulás közvetítő cég vagyunk, hanem saját szakképzett munkatársainkkal bonyolítjuk le az osztálykirándulásokat, így Ön felesleges "pénznyelő" közvetítő cég közbeiktatása nélkül, értékarányos programot tud biztosítani diákjai számára.

Balatonrendesen és Révfülöpön található programközpontunk kiváló helyszín egy-kettő, valamint 3 napos osztálykirándulások szervezéséhez is.

Osztálykirándulásaink helyszínein szálláslehetőségek, valamint büfé és étterem is üzemel, így minőségi étkezést helyben, mérsékelt áron tudunk biztosítani.

                                        Miért válasszon minket ?

Nagyon jól megközelíthető helyen vagyunk, busz és a vasútállomás 10 percre van gyalogosan programhelyszíneinktől és szállásainktól ahová ingyenes csomagszállítást vállalunk.

Tapasztalati tanulásra épülő, az élménypedagógia módszereket felhasználva, csapatépítő osztálykirándulásokat szervezünk, amely fejleszti az együttműködési képességet és javulnak a diákok társas interakciói.

Osztálykirándulás programjainkat életkornak megfelelően állítjuk össze a pedagógusokkal egyeztetve a csoport igényeinek megfelelően.

Játékos gyakorlataink fejlesztik a kommunikációs készséget, elősegítik az interperszonális és intraperszonális viszonyok kialakulását, valamint fejlődik a kreativitás és nő az improvizációs készség.

Néhány programlehetőségeink közül:

Soft-csúzli csapatjáték, Buborékfoci, Íjászat, Sétahajókázás, Kincsvadászat, Falusi akadálypálya, Lovaskocsikázás, Kültéri interaktív Labirintus, Rejtélyes ördöglakatok, Kültéri élő-csocsó csapatjáték, Szabaduló-pálya csapatjáték, Éjszakai és nappali túrák valamint ehhez hasonló élménydús programok.

Keressen Bennünket bizalommal !

www.balatonivakacio.hu

+36-30-99-75-347, info@balatonivakacio.hu


Balatoni Vakáció

Leiratkozás – unsubscribe