péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Digitális távoktatás – felmérés eredménye

Kedves Szülők, Diákok!

Köszönjük a segítséget és az együttműködést a kérdőívek kitöltésében. Ennek összefoglaló eredményét a honlapunkon is megtekinthetik. Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

Kedves Szülők!

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy hálás köszönetemet fejezzem ki mindazért a segítségért, amivel munkánkat támogatják, hiszen látható, hogy az Önök segítsége nélkül nem tudnánk feladatunkat a távoktatásban ellátni.

Az általános iskolai korosztály, kivétel a legidősebbek igénylik a felnőtt felügyeletet, irányítást, a közvetlen segítséget, amelyet most mi nem tudunk megadni, legyen szó a házi feladatok letöltésében, feltöltésében, közvetlen útmutatásban vagy csak a fegyelmezett munkavégzés felügyeletében.

Mivel többen jelezték, hogy nehézséget jelent a családban, hogy kevés a számítógép, a gyermekek számához mérten, vagy a szülői munka mellett korlátozott a gyermekek számítógéphasználati lehetősége, ezért szeretném ismét kérni, hogy jelezzék személyesen most már nekem az igazgato@neriiskola.hu e-mail címen, ha szükség van segítségre.

Korlátozott számban tudunk segítséget nyújtani asztali számítógépek kölcsönadásával.

Tisztelettel:

Sillye Gergely

Diák kérdőív

digitalis_kerdoiv_diakok

Szülői kérdőív

digitalis_kerdoiv_szulok

 

Kérdőívek részletes elemzése

Szülői - diák kérdőiv részletes elemzés