péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Jelentkezés nyíltnapra jelenlegi diákjaink szülei számára

Kedves Szülők!

Amennyiben szeretnének iskolánk nyílt napjain órát látogatni, kérjük itt regisztráljanak! A látogatható órák számát és az egy órán látogató vendégek számát úgy alakítottuk ki, hogy az a lehető legkevésbé zavarja meg gyermekeik iskolai munkáját, a tervezett tanulási folyamatot, és egyben igazodjunk tantermeink befogadóképességéhez. Ugyanakkor minden család számára szerettünk volna legalább egy látogatható időpontot biztosítani, ahol láthatják gyermeküket iskolai környezetben.

A regisztráció során kérjük, mindenképpen vegyék figyelembe a következőket:

  • 1-2. évfolyamon egy tanítási napon az első két óra lesz látogatható. Minden családból legfeljebb egy fő, egy tanítási órára regisztrálhat (egy órára összesen 15-en jöhetnek be).
  • 3-4. évfolyamon két tanítási napon az első három óra lesz látogatható. Minden családból összesen két órára regisztrálhatnak (egy órára összesen 10-en jöhetnek be).
  • 5-8. évfolyamon három tanítási napon az első három óra lesz látogatható. Minden családból összesen két órára regisztrálhatnak (egy órára összesen 10-en jöhetnek be).

A foglalásról a megadott email-címre igazoló levelet kapnak (elképzelhető, hogy a levélszemét mappába kerül, ezért ellenőrizzék ott is). Ha mégsem tud jönni az adott órára, kérjük a levélben kapott hivatkozással törölje a regisztrációját, hogy más is lehetőséget kapjon az óra meglátogatására.