Januári híreink

Előző hírlevelünkből sajnálatosan kimaradt egy fontos esemény:

2015. december 04.-én, ismét abban a megtiszteltetésben részesült iskolánk, hogy a Katolikus Pedagógiai Szervezési és Továbbképzési Intézet szervezésében bemutató órákat tarthattunk. A kiválasztott témakör a geometria tanítása volt alsó tagozaton. Kánnainé Ivony Anna és Zsivkovné Cravero Ágnes tanító kollégáink tartottak sikeres bemutató foglalkozásokat az ország sok pontjáról érkezett érdeklődőknek. A szervezet munkatársai jelezték, hogy a jövőben is számíthatunk felkérésekre, szeretnék a Nériben folyó szakmai gyakorlatot országosan is bemutatni. Köszönjük kollégáink példamutató, eredményes munkáját.

2016. 01.16.-án, szombaton a 10.30 órai szentmisén, az Esztergomi Bazilikában lesz Urbán Gábor Atya Kanonoki beiktatása. Az ünnepi alkalomra szeretettel várjuk iskolánk keresztény családjait!

Ugyanezen a napon, 2016. 01.16.-án írják nyolcadikosaink a központi felvételi írásbeli vizsgát. Imádkozzunk értük!

2017. január 17-én, vasárnap a Margit-szigeti kolostor-romoknál tart Szent Margit emlékmisét Erdő Péter bíboros úr, az eseményen megtekinthető Szent Margit vezeklő övének ereklyéje. Idén is várják az iskolás fiatalok és családok érdeklődését.

2016. 01.19.-én kedden, pénteki órarend szerint tanítunk. Ennek oka, hogy az első félév során több olyan pénteki nap volt, amelyen iskolai programok, vagy ünnep miatt szünet volt. Főként azok a tantárgyakból, melyekből heti 1 vagy 2 órája van a gyerekeknek, több maradt el így, mint lehetne, ezért próbálunk ezzel a nap cserével megoldást találni a kialakult helyzetre.

2016. 01. 22-én, pénteken zárul az első félév.

2016. 01.25.-én délután tartjuk az osztályozó értekezleteket. A hatodik óráig megszokott rend szerint tanítunk. A hetedik-nyolcadik órákban nincs tanítás, de a napközi és tanulószoba rendes menet szerit működik (tehát NINCS összevont napközi ügyelet)

2016. 01.25.-én, hétfőn, 17.30-kor az iskolai SZMK gyűlése lesz, az ebédlőben várjuk a szülőket.

2016. 02. 01.-én, hétfőn tartjuk a második félévet indító nevelési értekezletet. Ezen a napon a hatodik óráig megszokott rend szerint tanítunk, ezt követően összevont napközi ügyeletet tartunk.

Szép téli napokat kívánva,

az iskola vezetése

---