Tisztelt Szülők!

Az alábbi levéllel és képekkel köszöni meg a huszti Magyar Iskola jótékony összefogásukat. Az adventi koncerten 100 000 forinttal járultak hozzá az árvíz sújtotta település gyermekeinek karácsonyi ajándékozásához. A huszti iskola a szórványban élő 80 magyar gyermek nevelését látja el. A Magyar Kultúra Napja alkalmából nevelőik jártak  Budapesten, de sajnos nem volt lehetőségük egy találkozásra, reméljük mihamarabb konkrét látogatássá érik tavaly kezdett kapcsolatunk. Továbbra is buzdítjuk a kedves szülőket a jótékony segítségre és természetesen meghívó családok jelentkezését is várjuk.

Dudás Attila

 

 

Kedves Igazgató Úr!

Elsősorban szeretnénk köszönetünket kifejezni támogatásukért, együttérzésükért. Az összegből végül minden gyermek részesült karácsonyi ajándékcsomag által, valamint a rászorultabb gyermekeket téli ruházattal (sapkával, sállal) láttuk el. 

 Sajnálatos módon nem lesz lehetőségünk személyesen megtekinteni az iskolát, mert pontos időbeosztást kaptunk, ahol kötelezően részt kell vennünk. Egy másik alkalommal mindenképpen megnézzük majd. Ám Önöket is szeretettel várjuk bármikor városunkban, iskolánkban. 

 Csatolva küldünk néhány fényképet a gyermekeinkről. 

 Üdvözlettel: Szokolovics Mária

 

---