csütörtök, március 28Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Gyermekvasút a kulisszák mögött

From: Gyermekvasút – toborzás [mailto:toborzas@gyermekvasut.hu]
Sent: Wednesday, April 26, 2017 5:50 PM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Gyermekvasút a kulisszák mögött

 

 

Tisztelt Tanárnő/ Tanár Úr!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a budapesti Gyermekvasút különleges programot kínál az általános iskolák 3., 4. és 5. osztályai számára!

 

A Gyermekvasút a Budai-hegységben található. A vonatok a Széchenyi-hegy Hűvösvölgy távolságot körülbelül 45 perc alatt teszik meg. A vasút különlegessége abban rejlik, hogy a szolgálatot 10-14 éves, iskolás pajtások látják el nap, mint nap.

 

          

 

A Gyermekvasút vonatai hétköznap 60 percenként, hétvégén 30-45 percenként közlekednek. Az osztálykirándulásokra való tekintettel 2017. május 15. és június 16. között a vonatok munkanapokon is 45 percenként indulnak a két végállomásról.

 

Pontos menetrendért, kérjük, keresse fel a következő honlapot: http://www.gyermekvasut.hu/menetrend-2/

A díjszabási tudnivalókról pedig itt tájékozódhat: http://www.gyermekvasut.hu/dijszabas/

 

A fent említett évfolyamok számára lehetőség nyílik a Gyermekvasút kulisszái mögé tekinteni Hűvösvölgy állomáson!

 

A különleges program egy óra időtartamú. Ha ezzel a kis körbevezetéssel indítanák az utazást, kérjük, a vonat indulása előtt 1 órával érkezzenek meg Hűvösvölgy állomásra. Ha Hűvösvölgyből indulnak, a program ideje alatt kiváltjuk Ön helyett a menetjegyeket is!

 

A körbevezetés igénybe vehető akkor is, ha már Hűvösvölgybe is a Gyermekvasút egyik szerelvényével érkeznek!

 

        

 

Az osztályok a Gyermekvasutas Múzeum történeti kiállításának megtekintésével kezdhetik meg a programot, amihez mi idegenvezetést biztosítunk. A kiállítás több interaktív részt tartalmaz. Minden gyermek megtalálhatja a hozzá közel álló szórakozási módot. Lehetőség van megtekinteni a modellvasutat, kipróbálni egy ügyességi játékot, próbára tenni az emlékezetet egy memóriajátékkal, a legelhivatottabbak pedig gyermekvasutasként örökíthetik meg magukat egy fénykép erejéig. A kiállítás megtekintésének díja 100 Ft.

 

A múzeumban több ajándéktárgy is megvásárolható, többek között gyermekvasutas hűtőmágnesek, kitűzők, vagy nyakláncok.

 

A múzeumi látogatást követően a gyermekek betekinthetnek a gyermekvasutasok munkájába. Választ kaphatnak több kérdésükre is! Például, hogy miért pont a vörös sapkás pajtás jelzésére indulnak el a vonatok, vagy, a mozdonyvezető honnan tudhatja pontosan, hogy az állomás melyik vágányára fog megérkezni.          

 

Amennyiben több információra van szüksége, vagy jelentkezni szeretne a programra, keressen fel minket bátran a toborzas@gyermekvasut.hu email címen!

 

          

 

Üdvözlettel:

 

Duli Ákos

üzemviteli asszisztens

 

unnamed

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

Pályavasúti Területi Igazgatóság Budapest

Gyermekvasút Forgalmi Csomóponti Főnökség

 

1021 Budapest, Hűvösvölgy (1281 Budapest, Pf. 27.)

Tel.: 01/79-68, 00361 397 5392; Fax: 00361 397 5396

Mobil: 003670 402 5443

Email: duli.akos@mav.hu

Honlap: www.mavcsoport.huwww.gyermekvasut.hu

 

A jelen levélben kézbesített információ kizárólag a címzettnek szól, és bizalmas üzleti, illetve személyes adatokat tartalmazhat. Amennyiben nem Ön a levél címzettje, a levélben található információ felhasználása, vagy bármilyen módon történő közzététele, másolása vagy megosztása tilos. Amennyiben jelen levelet tévedésből kapta meg, kérem lépjen kapcsolatba a levél feladójával és az üzenetet haladéktalanul törölje a számítógépéről. A levél feladójának e-mail címe kifejezetten vállalati felhasználásra szolgál, a biztonsági szervezet – vezetői ellenőrzés céljából – betekinthet tartalmába, kérem erre a címre magánjellegű küldeményt, reklámanyagot ne küldjön!

 unnamed (1) Kérem, óvja a természetet, ha nem szükséges, ne nyomtassa ki ezt az e-mailt!

 

 

A képet a feladó eltávolította.

Mentes a vírusoktól. www.avast.com