péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Tankönyvrendelés 2017 – Mozaik Kiadó

 

 

From: Mozaik Kiadó [mailto:tankonyvrendeles@mozaik.info.hu]
Sent: Monday, April 3, 2017 2:22 PM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Tankönyvrendelés 2017 – Mozaik Kiadó

 

tankönyvrendelés 2017

Tisztelt Pedagógus Kollégák!

A Mozaik Kiadó a 2017/2018-as tanévben is partner kíván lenni abban, hogy a megfelelő tankönyvek, taneszközök, digitális tananyagok a diákok és a pedagógusok rendelkezésére álljanak. Tankönyveinkről, új kiadványainkról, kedvezményes tankönyvcsomagjainkról, valamint egyéb akcióinkról honlapunkon a Tankönyvrendelési információk részben nyújtunk részletes tájékoztatást.

könyvek

Új engedélyű könyveink a tankönyvjegyzéken

2017-ben a miniszteri tankönyvfejlesztési felhívás alapján néhány területen lehetőségünk nyílt engedélyeztetésre, így több népszerű tankönyvünk is engedélyt kapott.
Bővebb információk a honlapunkon.

Tankönyveink rendelhetősége

A tankönyvjegyzéken szereplő kiadványaink a központi tankönyvrendelés keretében (Kello) is megrendelhetők. A korábbi évekhez hasonlóan kedvezményes tankönyvcsomagok választásával, valamint közvetlen kiadói rendeléssel akár 25-30%-os kedvezménnyel is hozzájuthatnak kiadványainkhoz.

NAT-os tankönyveink

A kiadó korábbi kiadású könyveinek többsége (eredeti formájában vagy kisebb módosításokkal, esetleg kiegészítéssel) az új kerettantervhez is jól használható. Ezen könyvek esetében az intézmények részéről ésszerű döntés lehet a meglévő könyvtári állomány további felhasználása. Honlapunkra az új kiadványokról és a kerettantervi kiegészítő tananyagokról is részletes tájékoztató anyagot töltöttünk fel.

INGYENES digitális támogatás

A tankönyveinkből osztálylétszámnyi mennyiséget rendelő iskolák számára továbbra is egy tanéves ingyenes hozzáférést biztosítunk a könyv mozaBook interaktív táblai változatához.

A diákok a mozaikos tankönyvükben található egyedi kódokkal az interneten keresztül egy évig ingyenesen hozzáférnek a könyvek digitális változatához az extra tartalmakkal együtt.

Üdvözlettel:
Mozaik Kiadó

6701 Szeged, Pf. 301., Tel.: (62) 470-101, Fax: (62) 554-666. E-mail: kiado@mozaik.info.hu;
Honlap: www.mozaik.info.hu

Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk hírlevelet kapni, kérjük, kattintson az alábbi linkre: leiratkozás