szombat, május 25Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Tavaszi „Igazolt Hiányzás” pályázati lehetőség

 

 

From: Erzsébet Táborok [mailto:hirlevel=erzsebettaborok.hu@mail174.atl101.mcdlv.net] On Behalf Of Erzsébet Táborok
Sent: Friday, April 28, 2017 1:42 PM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Tavaszi „Igazolt Hiányzás” pályázati lehetőség

 

Már az őszi időszakban megvalósuló Erzsébet-táborokra is lehet pályázni

 

A mai napon megjelent az őszi „Igazolt hiányzás” címmel kiírt pályázati felhívás is. A háromnapos turnusokban váltakozó táborokra május 29-ig lehet benyújtani a pályázatokat.
 
Az őszi táborok kiírásai mellett, az Erzsébet Táborok pályázati felületén a többi tábortípusra is várják a jelentkezőket a szervezők: a tavaszi időszakban megvalósuló táborokra május 5-ig, a nyári Élménytáborokra május 10-ig, a nyári Napközi Erzsébet-táborokra pedig május 19-ig lehet benyújtani a pályázatokat.      
 
A zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-táborokban megvalósuló, „Igazolt hiányzás” címmel kiírt pályázatok főként kiránduló osztályok körében népszerűek, ennek megfelelően 2-11. évfolyamos tanulói csoportok, azaz köznevelési intézmények jelentkezését várja a táborokat megvalósító Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány.
 
A Balaton északi és déli partján található táborhelyekre érkező iskolásokat az őszi időszakban is számos szolgáltatás és színes programkínálat várja: többek között kalandpark, sárkányhajó, a környező kirándulóhelyek, közösségfejlesztő programok – és az azokat megvalósító felkészült szakmai stáb tagjai – gondoskodnak arról, hogy a fiatalok ebben az időszakban is életre szóló, közös élményeket szerezzenek.
 
A sikeresen pályázó gyerekcsoportok tagjai jelképes, 1000 Ft-os részvételi biztosíték befizetését követően vehetnek részt a táborokban. A pályázati felület a www.erzsebettaborok.hu oldal PÁLYÁZATOK menüpontján keresztül, egy előzetes regisztrációt követően érhető el.
 

További részletek: www.erzsebettaborok.hu

 

A képet a feladó eltávolította.

A képet a feladó eltávolította.

A képet a feladó eltávolította.

A képet a feladó eltávolította.

This email was sent to igazgato@neriiskola.hu
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány · Váci út 35. · Budapest, Bu 1134 · Hungary

A képet a feladó eltávolította.