péntek, március 29Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Hírlevél -Vígszínház


Feladó: no-reply@vigszinhaz.hu <no-reply@vigszinhaz.hu&gt;
Elküldve: 2017. június 22. 3:11
Címzett: Tyukász Tamás
Tárgy: Hírlevél

 

Logo 2017. június 21. szerda
Hírlevél

Kedves Barátaink!

Nézőszám-robbanás, több mint 400 000 néző tisztelte meg színházunkat! Köszönjük, köszönjük, köszönjük! Az elmúlt évadban 293 nap alatt 694 előadást játszottunk három állandó játszóhelyünkön. Ígérjük, jövőre is felejthetetlen színházi pillanatokkal várunk mindenki nyitott alkotóműhelyünkbe!
 

Vígszínházi díjazottak

Hagyományainkhoz híven évadzáró társulati ülésünkon adtuk át a Vígszínház díjait. „A kiscsillag is csillag díj” –jal járó emlékgyűrűt – amelyet Szatmári István, a Vígszínház egykori színészének emlékére, felesége Szatmári Liza alapított – Igó Éva vehette át. A Harsányi Zsolt Emlékdíjat Radnóti Zsuzsának ítélte oda a kuratórium. A Varsányi Irén-emlékgyűrűt, amely 1971 óta kétévente kerül kiosztásra a színház színésznői között, Szilágyi Csenge kapta. A Roboz Imre Művészeti Emlékdíjat idén Fesztbaum Bélának adtam át. Az Ajtay Andor-emlékdíjat a társulat titkos szavazatai alapján választott zsűri az Audienciában nyújtott alakításaiért idén Halász Juditnak ítélte oda. A zsűri a Hallgatni akartamban, az Audienciában, a Don Juanban és a Szentivánéji álomban nyújtott alakításáért Hegedűs D. Gézának is Ajtay Andor-díjat adományozott. A Vígszínház-díjjal olyan művészeket jutalmazok meg, akik kreatív alkotómunkájukkal, kiemelkedő művészi teljesítményükkel hozzájárultak a Vígszínház sikeréhez. Az elismerésben idén Hajduk Károly részesült. Szeretettel gratulálok a díjazott kollégáknak!

Legyen velünk, Ön is itt a Grundon, tartozzon a csapathoz, váltson bérletet!

Ha most szeretne a rendszeres színházlátogatók táborához csatlakozni, akkor váltson Víg, Pesti, Kombinált vagy Bemutató bérletet, amivel az új bemutatókat tekintheti meg. Vastaps bérletünkkel 4 szabadon választott előadást nézhet meg, míg a Shakespeare-bérlettel 2 vagy 3 előadást választhat Shakespeare-ciklusunkból. Az élményt és a felhőtlen szórakozást mi biztosítjuk! Ha nem szereti az éjszakai közlekedést, akkor vasárnap délutánra is válthat bérletet. Ez érvényes lehet az új bemutatókra, a Víg és a Pesti bérletre is. Ne feledje, ha bérletet vásárol, átlagosan 20%-kal olcsóbban tekintheti meg előadásainkat. Egy VÍGbérlet szép ajándék minden alkalomra, legyen az születésnap, névnap, esküvő vagy karácsony. Lepje meg családtagjait, barátait, kedvesét a színház csodájával!

Nyári nyitvatartás a Vígben

A Vígszínház szervezési irodája a Pannónia utcában a nyár folyamán hétfőtől csütörtökig 14 és 18 óra között, péntekenként 14 és 17 óra között várja kedves barátainkat. A Vígszínház és Pesti Színház jegypénztára augusztus 14-ig zárva tart, az Allee Bevásárlóközpontban, a Víg standjánál szeptember 4-től válthatja meg jegyeit. Ne feledje, szeptemberi előadásinkra június 23-tól vásárolhat jegyeket online vagy szervezési irodánk munkatársaitól!

Kövessen minket a Facebook-on, figyelje a Vígszínház friss híreit, készüljünk együtt 122. évadunkra!

Barátsággal!
Eszenyi Enikő

Színházjeggyel, bérlettel kapcsolatos információért hívja a színház ingyenes zöld számát : 06-80-204-443
Látogassa megújult, gyakran frissülő honlapunkat a www.vigszinhaz.hu címen!
Leiratkozás: Ha nem szeretné rendszeresen kapni a Vígszínház hírleveleit, kérjük kattintson ide.