hétfő, április 15Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Cetelem Zöldsuli pályázati felhívás támogatá sra

 

 

From: Cetelem Zoldsuli [mailto:zoldsuli@cetelem.hu]
Sent: Wednesday, September 27, 2017 7:17 PM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Cetelem Zöldsuli pályázati felhívás támogatásra

 

Tisztelt Igazgatónő/ Igazgató Úr!

                                                          

Szeretnénk felhívni a figyelmét a Cetelem Zöldsuli pályázatára, amellyel idén is 150 000 forintos támogatást nyerhet iskolája bármely osztálya. Az összeget a gyermekek erdei iskolai táboroztatására használhatják fel.

A Cetelem Zöldsuli program célja már hetedik éve a kisiskolások környezetvédelmi oktatása, környezettudatos nevelése. A pályázaton bármely magyarországi általános iskola bármely osztálya indulhat, tehát akár az iskola összes osztálya, a pályázók közül összesen 30 osztály egyenként 150 000 forint értékű támogatást kap. A 2017-es pályázatból azon osztályok sincsenek kizárva, akik a korábbi években már nyertek.

A pályázat témája az idei évben: "A ruhák második élete"

Pályázati anyagként olyan kreatív újrahasznosítási ötletek megvalósítását várjuk, amelyekben a használt, kinőtt, elkopott, kidobásra ítélt ruhák és lakástextilek állnak a középpontban. Készíthető egy nagyobb közös vagy több kisebb alkotás is, a megvalósításban aktívan kell részt vennie a teljes osztálynak. A létrejött alkotás lehet használati tárgy (pl.: textil tolltartó), képzőművészeti alkotás (pl.: kép, szobor), újraértelmezett ruhadarab, jelmez, installáció, vagy egyszerű dísz, amelyet használt ruhadarabok és textilek felhasználásával kell elkészíteni.

 

Az alkotás hívja fel a figyelmet a ruhák újrahasznosítására.

 

A pályázatok beérkezésének határideje: 2017. október 26. éjfél

A nyeremény átvételének feltétele, hogy az iskola rendelkezzen alapítvánnyal, mert a nyeremény kifizetése az alapítványon keresztül történik.

Bízom benne, hogy a pályázatunk elnyeri tetszését, és azon iskolájának minél több osztálya részt vesz. Kérjük, továbbítsa levelünket az iskola osztályfőnökei, valamint rajz- és technikatanárai felé.

A pályázat részletes feltételeinek megtekintése:

http://cetelemzoldsuli.hu/docs/palyazati_kiiras_cetelem_zoldsuli_2017.pdf

A programról további információt az alábbi oldalakon talál:

http://cetelemzoldsuli.hu/

https://www.facebook.com/cetelemzoldsuli

 

Kérdés esetén ezen a címen várjuk levelét:

zoldsuli@cetelem.hu

 

Üdvözlettel:

 

Lukácsi Zoltán

Magyar Cetelem Bank

Marketing igazgató