péntek, április 19Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Táborozzanak Bogácson 2018-ban!

 

 

From: Tábor Bogács [mailto:info@taborbogacs.hu]
Sent: Saturday, September 9, 2017 1:27 AM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Táborozzanak Bogácson 2018-ban!

 

Angyalok Háza
Táborozzanak Bogácson!

Tisztelt táborozók, táborozni vágyók!
 

Reméljük a képekben küldött 2017. évi tábori fotók, egyben élménybeszámolónk elnyeri tetszésüket és vendégeink között fogadhatjuk iskolájuk és sportegyesületeik munkatársait, tanulóit, tagjait! 

„NAGYON JÓ VOLT A TÁBOR A MINDENNAPOS STRANDOLÁS, A JÓ TÁRSASÁG, DE A TÁRSASÁG MELLETT A SZAFARIKIRÁNDULÁS TETSZETT A LEGJOBBAN, AMELYNEK HÁLA GYÖNYÖRŰ TÁJAKAT LÁTHATTUNK.”
SZABÓ RÉKA 7. A, TELEKI BLANKA ÁLTALÁNOS ISKOLA, FÜZESABONY 

A Bükk hegység lábánál, Eger és Mezőkövesd vonzáskörében a bogácsi termálfürdőtől 100 méterre található az ANGYALOK HÁZA, amely szeretettel várja a táborozni, üdülni és csillagtúrázni vágyókat.


Turistaszállónk, vendégházunk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, nyári iskolai táborok, csillagtúrák, erdei iskolák helyszínéül, valamint hátrányos helyzetűek és nagycsaládosok nyaraltatására.

 

Szállás és teljes ellátás mellett választható programok teljes körét nyújtjuk:

  • Kedvezményes strandbelépő
  • Éjszakai bátorság túra
  • Kerékpártúrák a Bükkben
  • Szafari buszos barangolás és kirándulások a Bükk-hegység és a Bükkalja vadregényes tájain 
  • Gyalogos túrák a kaptár kövekhez
  • Lepkevadászat
  • Gyöngyfűzés
  • Mézeskalács készítés

Ezúton szeretnénk köszönetünket és hálánkat kifejezni azoknak, akik 2017-ben tavasszal és nyáron az Angyalok Házába, Bogácsra jöttetek felüdülni, táborozni. Reméljük mindenki elégedett volt a szállással, a házias ételekkel és a szervezett programokkal is, legyen az mézeskalács készítés, szafari buszos, vagy gyalogos túravezetés, akár strandolás. Úgy érezzük, a nálunk készített fényképek magukért beszélnek, amelyeket ezúton külön köszönünk. Reméljük, jönnek máskor is, ajánlanak másoknak is!

Bogácsi vendégházunk 42 fő elszállásolására alkalmas, teljes ellátást tudunk biztosítani és választható foglalkozások széles körét. További 3 vendégházban mindösszesen 105 üdülő, táborozó vendéget tudunk fogadni.

Foglaljanak időpontot 2017. október 31-ig és az előző tanítási évben kiajánlott árainkat biztosítjuk:

SZÁLLÁS TELJES ELLÁTÁSSAL (NAPI HÁROMSZORI ÉTKEZÉS): 4.300.- FT HELYETT 3.900.- FT/ FŐ/ ÉJ

KEDVEZMÉNYEK:
– FELNŐTTEK GYERMEK ÁRON
– 15 GYERMEK UTÁN EGY KÍSÉRŐ DÍJMENTESEN A VENDÉGÜNK

PROGRAMSZERVEZÉS VÁLTOZATLAN ÁRON:
– TÚRAVEZETÉSEK, NÉPZENEI ÉS KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK: 800.- FT/ FŐ
– SZAFARI BUSZOS TÚRAVEZETÉS: 1.000.- FT/ FŐ
– KEDVEZMÉNYES STRANDFÜRDŐBELÉPŐ: KB. 1.150 – 1.300 FT/ FŐ

További lehetőségeket talál honlapunkon.

Kérjük hosszú távú együttműködésünk részleteinek megbeszélése céljából adjon lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjünk közvetlenül Önnel, vagy iskolájuk osztályfőnökeivel,  illetve sportegyesületük edzőivel. Az elhelyezés és a további programok színvonaláért családunk garanciát vállal.

Tisztelettel kérjük, ossza meg levelünket a környezetében dolgozókkal!

 

Köszönettel: 

Kertész-Angyal András

Telefon: +36 30 419 1822

Email: info@taborbogacs.hu

Weboldal: http://taborbogacs.hu


Tájékoztatjuk, hogy a levelet, mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa, e-mail címe az interneten található valamely publikus céginformációs adatbázisból vagy korábbi jelentkezésekor került hozzánk. Továbbá tájékoztatjuk, hogy az elektronikus hirdetések a 2009. január 1-jével módosított 2001. évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek. 
Amennyiben a jövőben nem kíván az Angyalok Háza Ifjúsági Tábortól leveleket kapni, kérjük jelentse ezt felénk az info@taborbogacs.hu&nbsp;e-mail címen. Ha levelünkkel esetleg zavartuk, elnézését kérjük. Amennyiben a későbbikben másként dönt, várjuk feliratkozási kérelmét!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képet a feladó eltávolította.