péntek, június 21Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

2018. január 15-én indul a jövő évi regisztráció


Feladó: Országos Erdészeti Egyesület <erdovarazs@oee.hu&gt;
Elküldve: 2017. november 20. 20:52
Címzett: Tyukász Tamás
Tárgy: 2018. január 15-én indul a jövő évi regisztráció

 

OEE

 

Tisztelt Pedagógusok!Kedves Kollégák!

400 vándortábor vezető pedagógus készülhet a nyári táborozási időszakra

Az idei évben 400 pedagógus végezte el sikerrel a „Gyalogos vándortábor-vezető” továbbképzést. Ők már készülhetnek a jövő nyáron június 16. és augusztus 20. között zajló táborozási időszakra, amelyre január 15-én nyílik meg a jelentkezés. Új, a tavaszi félévben zajló képzésre is lehet majd regisztrálni ugyanebben az időpontban.

November 12-én zárult az Országos Erdészeti Egyesület és a Testnevelési Egyetem által szervezett „Gyalogos vándortábor-vezető” továbbképzés őszi szakasza, amely során újabb csoportok tettek sikeres vizsgát az Erdei Vándortábor Program keretében. A vizsgázott, táborvezető-képzést megszerzett pedagógusok száma így már 400-ra növekedett, ők mindannyian csoportvezetőként szervezhetnek majd iskolai vagy civil szervezeti csoportokat a 2018 nyarán ismét induló Vándortábor Program erdei táboraiba.

A 2017-ben kialakított és sikerrel tesztelt 5 erdei vándortábor útvonalon – a Bakonyban, a Börzsönyben, a Mátrában, a Mecsekben és a Pilisben – 2018 nyarán, június 16. és augusztus 20. között tart majd a táborozási időszak.

Az útvonalakat működtető Országos Erdészeti Egyesület a helyi erdőgazdaságok segítségével ráadásul leveszi a táborszervezés nehézségeit a csoportok kísérői válláról, hiszen biztosítják a szállást és az étkezést, továbbá kulturális és erdei iskolai programokat is kínálnak. Már most lehet kezdeni a felsős vagy középiskolás diákokból álló csoportok szervezését, hogy a 2018. január 15-én megnyíló regisztráció során minél hamarabb le lehessen foglalni a megfelelő időpontokat.

Azok se csüggedjenek, akik eddig nem vettek részt a képzésben, hiszen január 15-én nemcsak a nyári táborozási időpontokra, hanem a tavasszal ismét induló pedagógus továbbképzésre is lehet majd jelentkezni! Így olyan tanárok is megkezdhetik a táborok szervezését, és regisztrálhatnak csoportot, akik még nem szerezték meg a képesítést, hiszen tavasszal ezt még időben megtehetik.

A képzett pedagógusok ráadásul az Erdei Vándortábor programban kedvezményekre jogosultak: táborvezetési díjat kapnak és részvételi díjat sem kell fizetniük.

Az Erdei Vándortáborokra jelentkezni 2018. január 15-től lehet majd a www.erdeivandor.hu honlapon keresztül. A regisztráció megnyitásáig várjuk esetleges kérdéseiket az info@erdeivandor.hu e-mail címen.

Aki pedig fel szeretné idézni a nyári emlékeket, vagy kedvet szeretne kapni az erdei vándorlásra, nézze meg a 2017-es táborokról készült videóink egyikét:

Budapest, 2017. november 20.

Országos Erdészeti Egyesület

OEE

 

Ezt az email-t a velünk kapcsolatban álló intézményeknek küldtük ki.

Országos Erdészeti Egyesület
1021 Budapest, Budakeszi út 91.
Tel: +36(1)201-6293

Workmanager CRM Rendszer
A listáról való végleges leiratkozáshoz kattintson az alábbi hivatkozásra: leiratkozás