péntek, április 26Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

PEDAGÓGUS NYÍLT NAP GYENESDIÁSON

 

 

From: Csali Nikolett – Természet Háza [mailto:csali.nikolett@bakonyerdo.hu]
Sent: Friday, January 26, 2018 11:09 AM
To: ‘Csali Nikolett – Természet Háza’ <csali.nikolett@bakonyerdo.hu&gt;
Subject: PEDAGÓGUS NYÍLT NAP GYENESDIÁSON

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ezúton szeretettel meghívjuk a 2018. március 5-én (hétfőn) tartandó Természet Háza Látogatóközpont Pedagógus Nyílt Napjára.

A rendezvény keretében változatos programokkal várjuk mindazokat, akik szeretnék megismerni a Keszthelyi-hegység értékeit bemutató Látogatóközpontot, annak programkínálatát, valamint szívesen részt vennének egy, a tanórákhoz és tanórán kívüli környezeti neveléshez kapcsolódó interaktív és kevésbé sem unalmas „bemutató napon”.

A rendezvényre elsősorban olyan oktatási intézmények képviselőit, pedagógusait várjuk, akik pedagógiai programjában a környezeti nevelés és a játszva tanulás élménye kiemelten fontos helyen szerepel. Szeretettel várunk minden óvodapedagógust és osztályfőnököt, akik kihelyezett tanórához, szakköri foglalkozáshoz, élményekben gazdag osztálykiránduláshoz vagy táborhoz keresnek programot és helyszínt.

A program helyszíne a Bakonyerdő Zrt. Természet Háza Látogatóközpontja (8315 Gyenesdiás, Dornyai u. 4.)

Jelentkezési határidő: 2018. március 1. (csütörtök)

Kérjük, hogy a programon való részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével 2018. március 1-ig (csütörtök) jelezze az alábbi e-mail címen: sali.eva@bakonyerdo.hu. Kérjük, a jelentkezési lapon jelölje, hogy a délelőtti vagy a délutáni programon kíván részt venni!

 

     Sali Éva                                            Szakács István

                  ökoturisztikai vezető                                 erdészeti igazgató

 

 

Üdvözlettel:

Csali Nikolett
ökoturisztikai munkatárs

Természet Háza Látogatóközpont
Cím: 8315 Gyenesdiás, Dornyai u. 4.
Tel: +36 83/515-360  |  Fax: +36 83/311-261  |  Mobil: +36 30/239-4279
eMail: csali.nikolett@bakonyerdo.hu
 |  web: http://www.bakonyerdo.hu  | 

Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie