csütörtök, június 20Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Mária Rádió Hírlevél 201725.

 

 

From: Mária Rádió [mailto:hirlevelek@mariaradio.hu]
Sent: Thursday, May 25, 2017 4:28 AM
To: Tyukász Tamás <igazgato@neriiskola.hu&gt;
Subject: Mária Rádió Hírlevél <<< 2017-05-25 >>>

 

 

Ha nem megfelelően jelenik meg hírlevelünk olvassa online..

 

 

 

 

2017. május 25.

 

Húsvéti idő 6. hét

Szent VII. Gergely Pápa

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. MR fc

A képet a feladó eltávolította. MR tw

 

 

 

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. Mária Rádió Magyarország

 

 

A lélek hangja

 

 

 

 

Ajka FM 93.2

Cegléd FM 88.3

Celldömölk FM 92.5

Dabas FM 97.5

Dömös FM 104.9

 

 

Esztergom FM 97.4

Gyál FM 98.9

Komárom FM 88.3

Budapest FM 88.8

Monor FM 106.3

Mór FM 92.9

 

 

Pápa FM 90.8

Pécel FM 91.7

Piliscsaba FM 104.2

Sárvár FM 95.2

Telkibánya FM 100.6

 

 

 

Várpalota FM 90.0

Veszprém FM 95.1

Zalaegerszeg FM 102.5 (kábelen)

Online Rádióhallgatás

 

 

 

 

Mária Rádió

 

Hírlevél

 

 

 

 

Kedves igazgato@neriiskola.hu!

 

Válsághelyzetben élő családok napja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A válsághelyzetben élő családokkal foglalkozik a Mária Rádió június elsején csütörtökön. A nap folyamán megszólal Novák Katalin államtitkár asszony, az Együtt az Életért Egyesület, a Gólyahír Egyesület és a Fészek Alapítvány, de velünk lesznek az SOS Gyermekfalvak munkatársai, az anyaotthonok képviselői és örökbefogadó szülők is. Tartsanak a Mária Rádióval június elsején is, próbáljuk együtt segíteni a válsághelyzetben levő családokat!

 

Kárpát-medencei összefogás a felvidéki és délvidéki Mária Rádióért

 

 

  

 

Mariathon

 

 

 

 

Eredményesen zárult a Kárpát-medencében működő magyar nyelvű Mária Rádiók összefogása május 18-20 között. Az erdélyi, a délvidéki, a felvidéki és az anyaországi adó azért szerevezett közös adománygyűjtő akciót, hogy a felvidéki és a délvidéki magyarlakta területekre is eljuthasson az evangélium üzenete a Mária Rádión keresztül. Magyarországról ezer ember hívta az adományvonalat összesen 10,7 millió forintot ajánlva fel. Erdélyben 1,4 millió forint, Felvidéken 1,2 millió forint, Délvidéken 155.000 forintnak megfelelő adomány gyűlt össze.

A  Mária Rádió köszöni minden kedves testvér adományát, imáját és önkéntes szolgálatát, melyekkel több mint 70 országban segítik a Szűzanya rádiójának működését!

 

A gyermek ajándék – Gyermeknap a Mária Rádióban

 

 

 

 

 

Gyermeknap

 

 

 

 

A gyermekeké a főszerep május utolsó vasárnapján a Mária Rádióban. A nap folyamán Gyere mesélj! kampányunk önkéntes meseolvasóitól hallhatnak szép és értékes történeteket Leszkai Andrástól, Regöly Mérei Andreától és Benedek Elektől, valamint megszólal Bíró László püspök atya, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia családreferens püspöke.Hallgassák most vasárnap gyermekeikkel, unokáikkal együtt a Mária Rádiót!

 

Futár önkénteseket keresünk

 

 

 

A képet a feladó eltávolította. Mária Rádió 

 

 

 

 

 

A Mária Rádió havi ingyenes Magazinja több, mint 40 ezer példányban jelenik meg hónapról hónapra. A Magazinok kikézbesítésében nagy szerep jut a futárszolgálatot vállaló önkénteseknek, akik télen, nyáron rendszeresen vállalják ezt a szép szolgálatot. Hálásan köszönjük a több mint 400 futár önkéntesnek, akik rendszeresen segítenek nekünk a Magazinok címekre történő eljuttatásában. (jelenleg majd 18 ezer db Magazint futár önkénteseink szállítanak…) Azonban nagy számban küldünk ki Magazinokat postai úton is, mely költségben is jelentős. Ezt a postai költséget válthatjuk ki a futárszolgálattal.

Aki kedvet és belső indíttatást érez magában arra, hogy a Szűzanya rádióját a nagyköveti szolgálatként is felfogható önkéntesi futárszolgálati munkával segítse, az kérjük jelentkezzen a Mária Rádió recepcióján a +36 1 373 0701-es telefonszámon, vagy a terjesztes@mariaradio.hu email címen. A futárszolgálatra jelentkezőket főleg az alábbi településekről várjuk: Budapest szinte minden kerülete, Budaörs, Érd, Dunakeszi, Pápa, Szombathely, Veszprém és Várpalota.

 

Szent István nap

 

 

 

 

Szent István ünnepe

 

 

 

 

Szent István tematikus nap a Mária Rádióban. Országunk meghatározó alakjára, Szent István királyunkra május 30-án, a Szent Jobb megtalálásának napján emlékezünk. Beszélgetést hallhatnak a 2016-os év Szent István Ünnep zarándokaival, illetve az idei Szent István ünnep programját is ismertetjük, valamint megszólalnak a Szent István emlékműpályázatunk és rajzpályázatunk résztvevői. Államalapító királyunkról Böjte Csaba ferences szerzetes elmélkedik, valamint világi és egyházi személyek is elmondják, miért fontos számukra Szent István személye. 

 

Mária Rádió villamos

 

 

 

 

Mária Rádió villamos

 

 

 

 

Tavaly júniusban szólalt meg a Mária Rádió újra Budapesten, az FM 88.8-as frekvencián! Szeretnénk, hogy ennek örömére a fővárosban is minél többekhez eljusson a lélek hangja! A Mária Rádió nyugalommal, békével és szeretettel szeretné megtölteni a Budapesten közlekedők szívét is. Budapest egyik legforgalmasabb útvonala a Széll Kálmán tértől a Nagykörúton keresztül Újbudáig közlekedő 4-es 6-os villamos vonala. Segítségeteket szeretnénk kérni ahhoz, hogy ezen a vonalon egy hónapon keresztül közlekedhessen a Mária Rádió villamos! Szeretnénk egy villamos oldalán hirdetni a Mária Rádiót. Azonban ennek ára közel 3 millió forint. Kérjük támogatásotokat, hogy minél többen rátaláljanak a békére és harmóniára a sokszor zűrzavarral és feszültségekkel teli világunkban!

A célzott adományt bankszámla számunkra tudjátok utalni:

Mária Rádió Közhasznú Egyesület
10918001-00000069-12310000

A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: „Mária Rádió villamos”.

Nagylelkű adományaitokat hálásan köszönjük! Az átutalás módjairól bővebb információk IDE KATTINTVA olvashatók! 

 

Gyermek rózsafüzér a Mária Rádióban

 

 

 

 

Rózsafüzér

 

 

 

 

Pedagógusokat, hitoktatókat hívunk szeretettel, hogy gyermekcsoportokkal csatlakozzanak a Mária Rádió nagy családjához, s imádkozzanak akár az iskolában, akár a Mária Rádió szerkesztőségének kápolnájában élő adásban!

Megannyi szülő és nagyszülő kér a rádióban nap, mint nap imát családjáért, unokáiért, dédunokáiért. Milyen szép lenne, ha a gyermekek meghálálhatnák szüleik imáját, s együtt imádkozhatnának ők is nagyszüleikért, szüleikért, jövőjükért s a rádióba érkező különböző imaszándékokért.

A nagyszülők rózsafüzérei féltve őrzött kincsként öröklődnek generációkról generációkra. Azonban nem csak a tárgyakkal, hanem magával az imával is őriznünk kell a rózsafüzér jelentőségét, értékét. Kérjük a kedves pedagógusokat, hittan tanárokat, segítsenek nekünk abban, hogy megteljen a Mária Rádió kápolnája, s műsora imádkozó gyermeki hangokkal, a hallgatók szíve pedig örömmel, hálával!

„Mennyire megváltozna a világ, ha egymillió gyerek imádkozná a rózsafüzért!”

/Pietrelcinai Szent Pio/

Imádkozzunk együtt egy jobb világért! A gyermek imacsoportok jelentkezhetnek Siklósi Bernadettnél, a 06 30 345 8369-as telefonszámon, vagy a siklosi.bernadett@mariaradio.hu e-mail címen.

 

Adatok Módosítása  |  Leiratkozás

(Adatai módosítását vagy leiratkozási szándékát a következő email címen is megteheti: hirlevelek@mariaradio.hu .)

 

 

 

Mária Rádió Magyarország

 1133 Budapest, Gogol u. 28. 

szerkesztőség (06-1) 373-0701

 

 

élő adás (06-1) 374-0904

 Fax: (06-1) 354-1706 

 www.mariaradio.hu 

info@mariaradio.hu

 

 

 

Mária Rádió Közhasznú Egyesület számlaszáma:

10918001-00000069-12310000

 

 

Mária Rádió Közhasznú Egyesület Fejlesztési számlaszáma:

10918001-00000069-12310017

 

 

 

 

© Mária Rádió Magyarország 2011-2017

Vissza a lap tetejére

 

Ezt a levelet azért kapta, mert honlapunkon feliratkozott hírlevelünkre! Ha a jövőben nem szeretne további hírlevelet kapni tőlünk, kérjük, kattintson a leiratkozás gombra.

 

A jövőben a Mária Rádió-tól kapott levelei biztosan a bejövő levelei közé és nem a „levélszemetek” közé érkeznek, ha a hirlevelek@mariaradio.hu e-mail címet vagy felveszi a címlistájába, vagy az engedélyezett címek közé helyezi.

 

 

A képet a feladó eltávolította.