szerda, február 21Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Fogadóóra 2023. március

Jelentkezés módja:

  1. Előfordulhat, ha egyszerre sokan próbálnak regisztrálni, hogy belassul a rendszer. Kérjük, legyen erre figyelemmel!

  2. Válassza ki a konzultáció típusát a lenyíló listából. Ez lehet 10 vagy 15 perces fogadóóra. Néhány pedagógus ONLINE bejelentkezést is tud fogadni, az ő nevük mellett a listában ez látszik is. (Ezek a kollégák is az iskolában tartózkodnak a fogadóóra időpontjában, tehát személyesen is lehet velük találkozni.) Az ONLINE linkek ITT TALÁLHATÓK.
  3. Válassza ki a pedagógust a lenyíló listából. Ha nem találja ott a keresett pedagógus nevét, akkor másik konzultáció típust kell választani.
  4. Kattintson a naptárban az aktív napra. Az adott pedagógus azon a napon tartja a fogadóóráját.
  5. Válasszon az elérhető időpontok közül. (A foglaltak szürkék, és nem lehet rájuk kattintani.)
  6. Adja meg a kért adatokat. Email-címnek olyat adjon meg, amelyiket használ és olvas is rendszeresen! Elképzelhető, hogy a visszaigazoló email SPAM mappába kerül. Kérjük, ezt ellenőrizze!
  7. Ha az áttekintés részben minden rendben van, kattintson a Küldés gombra!
  8. Ezután foglalhat újabb időpontot más tanárokhoz is.
  9. Amennyiben később törölni szeretné a foglalását, a kapott emailben található hivatkozásra kell kattintania. Kérjük, mindenképpen törölje a nem kívánt időpontokat, hogy mások számára ismét elérhetővé váljon az Ön által tévesen lefoglalt időpont!

Az online fogadóórák Meet felületen fognak zajlani, amihez gmail-es emailcímre lesz szükségük. Ha Önöknek nincs ilyen, és nem szeretnének regisztrálni, akkor a gyermekük iskolai email-címével is be tudnak jelentkezni, de ezt a megoldást inkább nem ajánljuk!