csütörtök, június 20Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola

Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (Határidő: 2022. december 2.)

A jelentkezési határidő: 2022. december 2.

A Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára kitölthető:

  • ügyfélkapun keresztül, elektronikus űrlap használatával: a kitöltött elektronikus űrlapot véglegesítés után ügyfélkapun keresztül kell beküldeni. Amennyiben az elektronikus kitöltést választják, a jelentkezési lap továbbítása is közvetlenül, elektronikusan történik a vizsgaszervező intézmény részére. Az ügyfélkapun beküldendő elektronikus űrlap kitöltése előtt kérjük, hogy tekintsék meg a program használatához készített videóútmutatót, vagy olvassák el a kitöltési útmutatót.

    A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva lehet ügyfélkapun keresztül kitölteni: Közfelvir – Elektronikus jelentkezési felület

  • papíralapon, pdf formátumban vagy word docx fájlban kitöltött dokumentum nyomtatásával: a kitöltött és aláírt dokumentumot postai úton meg kell küldeni, vagy személyesen be kell nyújtani abba a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolába, amelyikben a diák a felvételit meg kívánja írni.

    A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva tudja pdf formátumban letölteni: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (pdf)
    A jelentkezési lap erre a linkre kattintva word docx formátumban letölthető: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (docx)